Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" мінімально програв "Чорноморцю"

"Минай" мінімально програв "Чорноморцю"

"Чорноморець" на самісінькому старті отримав бонус у вигляді забитого м’яча, що далі полегшувало процес побудови стратегії. Але "бонус" не з’явився на рівному місці – футболісти його заслужили. Вже на самому початку одесити знайшли можливість для контратаки, в ході якої Наумець увірвався до площі воріт й був збитий Хахльовим. Пенальті не надто впевнено, але реалізував Путря.

ВІДЕО ДНЯ

Одесити й далі диктували правила, хоча діяли більшою мірою на контратаках. Один тільки Наумець двічі "прорізав" захист минайців, виходячи на ударні позиції. Бракувало точності, але не бракувало спортивної агресії.

Читайте також:
Яке місце посідає "Минай" після програшу лідеру УПЛ
Реклама

На іншому фланзі під м’яч відкривався Брагару, якому довелося кілька разів змиритися з програшем позиції. Однак в одній з атак таки виникла небезпека. Хоча не така, як наприкінці першого тайму, коли Максим здалеку відмінно пробив у напрямку дальнього верхнього кута. "Минай" тоді врятувала поперечина.

Закарпатці вирівняли гру ближче до середини 45-хвилинки. Але моментів створили мало. Такий виник після помилки одного з захисників "Чорноморця", котрий подарував м’яча Воробчаку. Останній, втім, як слід снарядом не розпорядився. Такої ж оцінки заслуговують кілька епізодів за участю Кулієва. "Минай" часто доходив до чужих воріт, але рідко змістовно закінчував свої атаки. Хіба удар Трубочкіна після кутового був логічним підсумком старань.

Реклама

Другий тайм розпочався з боротьби у центрі поля. Вона точилася досить довго, аж поки Наумець не розбавив цю рутину своїм ударом з меж штрафної площі. Було дуже небезпечно, але активному вінгерові не вперше у цьому матчі не вистачило точності. Згодом, до речі, він пробив у рамку, але безхитрісно для Бандури.

Не видно було, за рахунок чого "Минай" може у цьому матчі відігратися. Попереду, як і раніше, не вистачало чіткості. Тоді як "Чорноморець" створив ще один момент зусиллями Бобка. Однак потім відбулася подія, яка могла змінити перебіг подій: Джеймс зніс Вишневського й отримав другу жовту. Попри невдоволення і апеляції легіонера, Григорчук ще в момент відходу захисника з поля вже спланував заміну для стабілізації.

І це допомогло. "Минай" старався, володів ініціативою, але навіть у більшості не створював достатнього тиску на ворота Непогодова (варто відзначити хіба що удар Колесника вище поперечини).

Реклама

Автор: Ігор Семйон

Джерело: UAфутбол

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно