Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" поступився на виїзді "Динамо"

"Минай" поступився на виїзді "Динамо"

У матчі 20-го туру УПЛ "Минай" на виїзді поступився "Динамо". По голу у кожному з таймів забили Царенко та Ванат. Матч відбувся сьогодні на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського у Києві.

ВІДЕО ДНЯ

У порівнянні з минулим матчем Володимир Шаран провів три заміни. У центрі захисту вийшов Дмитро Нємчанінов, зліва – найкращий, на думку вболівальників, гравець березня Андрій Булеза, а у нападі – Юрій Коломоєць. Це другий матч 33-річного форварда у старті "Минаю" у поточному сезоні. Раніше Коломоєць вийшов в основі у грі проти "Чорноморця" у 12-у турі.

Перші хвилини зустрічі прогнозовано активніше провели господарі. Сидорчук здалеку запустив м’яч високо над воротами, а Тимчик пробив у площину, проте з його спробою легко впорався Бандура.

Реклама
Читайте також:
"Минай" зазнав прикрої поразки у Львові

У пресслужбі клубу зазначили, що закарпатці відповіли кутовим уже на 5-й хвилині. Проте створити гострий момент біля воріт Нещерета не вдалось.

Реклама

По-справжньому небезпечно було на 12-й хвилині, коли після розіграшу кутового Лонвейк влучив у поперечку. Ще через дві хвилини на ударній позиції опинився Беніто, проте завдали влучного пострілу йому завадив Кравчук.

На 21-й хвилині у гру довелось вступати Бандурі. Після удару Ваната воротар "Минаю" відбив м’яч перед собою, а Нємчанінов відвів загрозу від своїх воріт.

Закарпатці відповіли гостро, проте без удару. Нємчанінов закинув м’яч по лівому фланзі Коломойцю, той прибрав на замахові Попова, але віддав не точну передачу у воротарську площу Твердохлібу.

Реклама

Відкрити рахунок киянам вдалось на 35-й хвилині. Після невдалої спроби проби Лонвейка м’яч підхопив Царенко та у ближньому бою переграв воротаря – 1:0.

Після перерви команди додали у боротьбі, а ось гострих моментів дещо поменшало. Однак «Динамо» свій момент використало. У другому турі поспіль відзначився Ванат, який знайшов змогу для удару у боротьбі з Булезою та влучив у дальній кут – 2:0.

На 77-й хвилині по черзі загострили Воробчак та Вишневський. У першому випадку м’яч заблокував захисник, у другому – воротар. Закарпатці до останніх хвилин продовжували спроби перервати свою безгольову серію у матчах з "Динамо", проте у 20-у турі досягти цілі не змогли.

Вже у компенсований час навісну передачу Воробчака ледь не замкнув Кравчук. Пас оминув голову захисника, а Нещерет вибив м’яч на кутовий.

Результат матчу "Динамо" – "Минай" 2:0.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно