Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Депутати різних рівнів зі всієї України приїхали у Закарпаття на Всеукраїнську спартакіаду

Депутати різних рівнів зі всієї України приїхали у Закарпаття на Всеукраїнську спартакіаду

Депутати різних рівнів зі всієї України приїхали у Закарпаття на Всеукраїнську спартакіаду

Вчора, 10 червня, в спорткомплексі «Юність», що в Ужгороді, відбулося урочисте відкриття фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.

ВІДЕО ДНЯ

Серед учасників – 12 команд обласних рад України, а це майже 300 осіб, які змагатимуться з п’яти видів спорту: футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки, – повідомляє прес-служба облради.

На урочистій церемонії були присутні голова облради Володимир Чубірко, заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, в.о. голови ОДА Михайло Рівіс, директор спартакіади, секретар оргкомітету Микола Жирний, начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман, голови райрад краю, керівники багатьох обласних структур і відомств.

Реклама

Відкриття спартакіади розпочалося з підняття прапора України.

З вітальним словом до спортсменів та гостей свята звернувся голова облради Володимир Чубірко. Він найперше подякував учасникам за те, що, не зважаючи на велику зайнятість, непрості часи зібралися на спартакіаду. Він побажав успішних стартів, незгасимого оптимізму та перемог у всіх добрих починаннях на благо нашої неподільної Вітчизни – України та добра всьому нашого народу.

Реклама

«Ми тут всі – єдина українська команда місцевого самоврядування. Щирі вітання команді з Донецької області, яка попри непросту ситуацію взяла участь у змаганнях. Саме такі заходи нас об’єднують, дають змогу поспілкуватися, обмінюватися досвідом. Командам бажаю перемог! », – звернувся до присутніх Володимир Чубірко.

З словами-побажаннями звернулися до спортсменів заступник міністра молоді та спорту Ярослав Войтович. Він побажав усім здоров’я, щастя, мирного неба, Божого благословення, спортивних успіхів і нових перемог у житті.

Після урочистої частини команди спілкувались між собою, знайомились із графіком проведення змагань, які проходитимуть впродовж 11-12 червня на спортивних площадках Ужгорода.
Традиційно на переможців чекають квіти, вітання, призи,відзнаки, подарунки та сувеніри. А ще – запал на чергові рекорди.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно