Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На базі СОК ДЮСШ у Мукачеві можуть створити базу олімпійської підготовки з легкої атлетики

На базі СОК ДЮСШ у Мукачеві можуть створити базу олімпійської підготовки з легкої атлетики

На базі СОК ДЮСШ у Мукачеві можуть створити базу олімпійської підготовки з легкої атлетики

У рамках дводенного робочого візиту на Закарпаття заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович ознайомився зі спортивними об’єктами краю.
Як повідомив начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман, 10 червня в Ужгороді урядовець відвідав стадіон «Спартак», де займається школа олімпійського резерву, спорткомплекс «Юність» та спортивно-оздоровчий комплекс УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

 

Реклама

Також посадовці оглянули стадіон «Авангард», який знаходиться у довгостроковій оренді ФК «Говерла». За словами Дениса Мана, у минулому цей стадіон був базою олімпійської підготовки з легкої атлетики. Нині ж штучне покриття бігових доріжок та секторів повністю зношене і не дозволяє проведення змагань з легкої атлетики навіть обласного рівня. «Орієнтовна вартість реконструкції і заміни штучного покриття складає 3 млн. гривень. Виготовлення проектної документації коштує близько 300 тис. Після виконання першочергових робіт ставитимемо питання відновлення статусу бази олімпійської підготовки», - повідомив Денис Ман.

У четвер заступник міністра відвідав, зокрема, стадіон «Харчовик» та спортивно-оздоровчий комплекс ДЮСШ у м. Мукачево. Власники стадіону ініціювали створення на цьому спортивному об’єкті бази олімпійської підготовки з легкої атлетики, частково підготовлені відповідні документи.

Реклама

У м. Берегово урядовець оглянув учбово-спортивну базу ФСТ «Колос». Тут раніше була база олімпійської підготовки з фрістайлу та художньої гімнастики, однак довгий час об’єкт знаходився в оренді приватних структур та занепав. З 2014 року спортивну базу, яка охоплює плавальний басейн з термальною водою, спортивний, гімнастичний, тренажерний зали, а також готель на 140 місць з харчоблоком повернуто у безпосереднє керівництво Центральної ради ФСТ «Колос».

«Облаштування додаткових залів для боротьби дасть можливість проводити тут масштабні змагання. А будівництво ще одного басейну з прісною водою та трампліну дозволить відновити центр підготовки збірної команди України з фрістайлу», - повідомив Денис Ман, окреслюючи перспективи об’єкту.

Ярослав Войтович, у свою чергу, наголосив, що у Закарпаття величезний потенціал для організації спортивних зборів та проведення змагань. «Необхідна лише політична воля та бажання держави підтримати край у розбудові та вдосконаленні спортивної інфраструктури», - зазначив заступник міністра молоді та спорту.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно