Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті триває чемпіонат України з гірського ралі

На Закарпатті триває чемпіонат України з гірського ралі

У суботу, 13 червня, відбулося офіційне відкриття перегонів за участі голови Закарпатської ОДА Василя Губаля.

ВІДЕО ДНЯ

13 та 14 червня 2015 року на Верецькому та Уклинському перевалах Воловецького та Свалявського районів триває проведення відкритої першості Закарпатської області „Ворота України – 2015” та ІІ етапу чемпіонату України з ралі. Участь беруть близько 30 екіпажів з різних регіонів України, - повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Керівник краю побажав учасникам цікавого, вдалого та безпечного змагання. "Вітаю на Закарпатті гонщиків, штурманів та техніків з усієї України. Сподіваюся, вам будуть до душі і наші краєвиди і власне траса. Бажаю всім без жодних інцидентів дійти до фінішів, і нехай переможе сильніший!", - сказав Василь Іванович.

Реклама

Організатори: Закарпатський обласний Автомобільний Клуб, Галицький автомобільний клуб та управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації. Змагання відбуваються під патронатом Закарпатської облдержадміністрації та за підтримки Великоберезнянської, Воловецької та Свалявської районних рад.

Змагання з гірського ралі, які тривають зараз, є частиною цікавого зльоту гонщиків. Так, 11 і 12 червня 2015 року на території Ужоцького перевалу Великоберезнянського району Закарпатської області відбувалася відкрита першість Закарпатської області „Бескид – 2015” та ІV етап чемпіонату України з гірських автогонок, у якому брали участь також і аматори. Більшість із цих екіпажів беруть участь і у стартах ралі.

Реклама

Протягом неділі, 14 червня, тривають перегони та визначення кращих екіпажів, які й назвуть увечері на офіційному закритті змагань у селі Поляна, котра стала базою для змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно