Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Збірна України у Львові впевнено здолала футбольного "карлика" з Люксембургу

Збірна України у Львові впевнено здолала футбольного "карлика" з Люксембургу

Збірна України у Львові впевнено здолала футбольного "карлика" з Люксембургу

Сьогодні збірна України з футболу зробила черговий крок на своєму кваліфікаційному шляху до Євро-2016. Цього разу на "Арені Львів" підопічні Михайла Фоменка зійшлись з простим і водночас складним і непередбачуваним суперником - збірною Люксембургу.

ВІДЕО ДНЯ

Представники країни-карлика вже з перших хвилин продемонстрували свою непередбачуваність, адже могли гості й відкрити рахунок. Однак Да Мота вийшов віч-на-віч з Андрієм П’ятовим, і м’яч влучив у стінку воріт. Українців не на жарт розізлив цей епізод. Та безхарактерність у завершальних діях призвела до того, що команди до роздягалень пішли з рахунком 0:0. Враховуючи такий стан і втрати великої кількості моментів, львівська публіку, мабуть, вперше освистувала національну збірну.

Можливо і свист трибун, і слова Михайла Фоменка вплинули на футболістів, додали наснаги та розправили їх крила. І в підсумку на другий тайм синьо-жовті пішли уже з іншим настроєм та іншими діями. І першим голом головою відзначився Артем Кравець - 1:0. За сім хвилин головою розписався у воротах Жубера й інший "динамівець" Денис Гармаш.  Два забиті голи, очевидно, зламали психологію гостей столиці Галичини. І тому вони вже й не йшли вперед, зберігши за собою статус футбольного карлика. Третє успішне взяття воріт влаштував Євген Коноплянка, який скористався метушнею у штрафному майданчику - 3:0. Збільшити розрив у рахунку міг і Євген Селезньов, але сфера пролетіла вище воріт. 

Реклама

3:0 - і Україна сповна використовує шанс і набирає 12 очок. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно