Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські спортсмени взяли участь у легкоатлетичних змаганнях у Словаччині

Закарпатські спортсмени взяли участь у легкоатлетичних змаганнях у Словаччині

Закарпатські спортсмени взяли участь у легкоатлетичних змаганнях у Словаччині
ВІДЕО ДНЯ

14 червня неподалік від словацького Бардійова пройшли міжнародні легкоатлетичні змагання «Малцовська п’ятнадцятка» (Malcovská 15), в яких прийняла участь велика група українських спортсменів. Наші почувалися тут як вдома – говірка місцевих мешканців мало чим відрізняється від закарпатської та й греко-католицькі храми тут є у кожному селі.

П’ятнадцятикілометрова траса пробігу пролягала асфальтівкою, що йшла долиною Топлі від села Малців через Луків до Лівова та назад. Українці показали високі результати – четверо з них увійшли до чільної вісімки. Та жодної медалі у головній категорії наші не отримали – всі нагороди дісталися кенійцям з угорської команди «Benedek team».

Реклама

З результатом 45.53 переміг Хілларі Кіптум Кімайо, другим фінішував Кібет Абель Роп (46.19), третім – Мозес Мосай Комон (46.38). Хмельничанин Олександр Матвійчук  – неодноразовий чемпіон України та переможець кількох міжнародних марафонів – фінішував четвертим (47.27), донеччанин Павло Верецький – п’ятим, івано-франківець Володимир Юрчук – сьомим (після кенійця Сіласа Ту), з восьмим результатом фінішував екс-чемпіон України з напівмарафону киянин Ігор Русс. У лідера словацької збірної Тібора Шахайди десятий результат.

Кращим з закарпатців і цього разу став мукачівець Сергій Расчупкін, який в основній категорії зайняв 12 місце, зразу за ним фінішував Едуард Гапак з Ужгороду, 19-м ще один ужгородець – Анатолій Малий (3- результат в категорії «молодих» ветеранів). 57-річний Дмитро Іваниш з обласного центру зайняв 6 місце у своїй віковій групі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно