Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні тячівські футболісти стали призерами Всеукраїнського турніру "Шкільний м’яч"

Юні тячівські футболісти стали призерами Всеукраїнського турніру "Шкільний м’яч"

Юні тячівські футболісти стали призерами Всеукраїнського турніру "Шкільний м’яч"

Нещодавно команда Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В. Гренджі-Донського у супроводі своїх наставників С.А. Талапка, С.С. Талапка, Ф.Ф. Кость, Ф.П. Приходька, та голови федерації футболу Тячівського району І.І. Грабаря взяли участь у всеукраїнських фінальних змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» 2014/2015, які пройшли на стадіоні ім. Баннікова у Києві. У фіналі закарпатці боролися за виграш серед 8 найкращих команд з усієї України. Окрім команди з Тячева, у змаганнях взяли участь команди з Дніпропетровська, Києва, Чернігова, Енергодара (Запорізька область), Олександрії (Кіровоградська область), смт. Смига (Рівненська область) та смт. Чорнівка (Чернівецька область).

ВІДЕО ДНЯ

Тячівська команда потрапила в одну групу з командами Києва, Дніпропетровська, Енергодара і стали третіми у цьому квартеті. Потім земляки змагались за п’яте місце з командою з с. Чорнівка Чернівецької області, де беззаперечно виграли з рахунком – 2:0. Відтак, закарпатські гравці на київському стадіоні проявили неабияку майстерність гри і потрапили у п’ятірку кращих юнацьких команд України. Юні футболісти Тячева отримали масу позитивних емоцій від проведених матчів і їх результатів, відвідин столиці, нагород та призів та зустрічі із легендарними футболістами київського «Динамо». Адже нагородження провели видатні футболісти «Динамо» (Київ) та збірної Радянського Союзу А. Біба та В. Трошкін. Кожен гравець команди отримав у подарунок футболку і кепку, футбольну форму, а також м’ячі та квитки на перегляд фінального матчу Кубку України.

Не менш приємним моментом для тячівців стала зустріч із відомим ведучим, закарпатцем Петром Магою, який коментував усі матчі турніру. Всі бажаючі мали нагоду сфотографуватися на згадку із відомими особистостями нашої країни.

Реклама

Зі щирими вітаннями, позитивними емоціями та шквалом оплесків зустрічали тячівських футболістів у рідному місті. Зустріч призерів всеукраїнського рівня відбулася біля адмінбудівлі Тячівської міської ради. Тут зібралося багато вболівальників команди – міське керівництво, депутати міськради, дирекція, педагогічний та учнівський колективи Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Гренджі-Донського, рідні та друзі.

Вітав футболістів у Тячеві й міський голова Іван Ковач, який наголосив на вагомому досягненні команди та відзначив вагомий вклад тренерів і вчителів фізичного виховання у розвиток здібностей учнів та їх захоплення здоровим способом життя, спортом, а саме футболом. Звичайно, не обійшлося без подарунків: мер міста разом із депутатами, членами виконкому міськради та підприємцями міста вручили юним футболістам фотоколажі зі світлинами команди на стадіонах Тячева і Києва, грошові премії, футбольні форми команді та спортивні костюми тренерам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно