Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпаття з гірського бігу “Паланкова миля”

У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпаття з гірського бігу “Паланкова миля”

У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпаття з гірського бігу “Паланкова миля”
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні місто над Латорицею об’єднало усіх атлетів області та України, адже відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з гірського бігу “Паланкова миля”. З назви змагань вже зрозуміло, що бігуни подолають дистанцію в одну милю, а саме відстань км.

Як зазначив один з організаторів спортивного заходу Олександр Цепурдей, такий турнір зобов’язаний проводитись на Закарпатті. “Наші гірські бігуни активно займають призові місця на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Основа української збірної - саме закарпатці. Тому необхідність проведення такого турніру на Закарпатті була завжди актуальною. Організацією цього турніру ми вбили одразу дві мети: і спортивну, і краєзнавчу, оскільки ознайомили учасників із мукачівським замком”, - зазначив спортивний діяч.

Реклама

Серед учасників були спортсмени різного віку: і малеча, і найстарші. Найстаршому учаснику, Петру Назаренку, 77 років. І попри поважний вік він все одно щодня займається спортом. І, до слова, пан Петро показав достойний результат. Так само завітав ще один спортсмен-любитель, пан Генадій Вєдєрніков з Ужгорода, який приїхав до Мукачева на власному велосипеді і разом з двоколісним другом подолав “цей забіг.

Участь у заході також взяв і багаторазовий призер всеукраїнських та міжнародних змагань з гірського бігу та спортивного орієнтування Сергій Расчупкін. Він і став переможцем першої в історії “Паланкової милі”.

Реклама

Срібну нагороду змагань здобув Віктор Росул, а бронзу - Костянтин Пузанов.

Також нагороджено переможців змагань у різних категоріях серед юнаків та дівчат. Окрім того, спеціальними нагородами нагородили наймолодшого учасника Марка Броднікова та найстаршого - Петра Назаренка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно