Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Харківський «Металіст» провів розгромний товариський матч з ФК «Мукачево»

Харківський «Металіст» провів розгромний товариський матч з ФК «Мукачево»

Харківський «Металіст» провів розгромний товариський матч з ФК «Мукачево»

Харківський «Металіст» провів свій перший спаринг на зборі в Ужгороді. Суперником команди Олександра Севидова стала команда обласного чемпіонату - ФК «Мукачево», в грі з якою харків’яни не зазнали ніяких проблем.

ВІДЕО ДНЯ

Уже на 9-й хвилині матчу Рижук після подачі Прийомова влучив у поперечину, а ще через хвилину втратив вірний шанс сам Прийомов - Володимир не зміг реалізувати пенальті. Але не минуло й хвилини, як хавбек виправився. Малиновський зробив подачу, а Прийомов відкрив рахунок у матчі - 1:0.

Через ще три хвилини відзначився Бобко, який замкнув простріл Нойка. До речі, саме Іван заробив пенальті в дебюті гри. У середині тайму «Металіст» довів справу до розгрому, вірніше це за нього зробив суперник. Рудика виконав передачу в розріз, а захисник підкоригував пас у власні ворота.

Реклама

Незабаром Рудика відзначився сам, головою замкнувши передачу Бобко з флангу. А перед самою перервою Довгий з лінії штрафного потужно пробив точно в кут і зробив рахунок 5:0. «Мукачево» створило класний момент за мить до голу Довгого, але форвард закарпатців не зміг переграти Горяїнова.

Другий тайм харків’яни провели в менш агресивному стилі і обмежилися лише голом вийшов на заміну Синиці. Прийомов кількома хвилинами раніше влучив у поперечину прострілив у штрафну, а юнак з центру штрафного встановив остаточний рахунок - 6:0.

Реклама

Відзначимо, що в матчі не брав участь Денис Кулаков. Сьогодні з’явилася інформація, що він відправиться на перегляд в російський "Урал".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно