Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпаття має стати спортивним центром України, – Денис Ман

Закарпаття має стати спортивним центром України, – Денис Ман

Закарпаття має стати спортивним центром України, – Денис Ман

Сьогодні, 9 липня у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Дениса Мана. У ньому шлося про фінансування видів спорту у нинішньому році та результати роботи відомства за півроку.

ВІДЕО ДНЯ

За словами посадовця, нині управління у своїй діяльності використовує чотири обласні програми, дві з яких відносяться до сфери спорту, інші - до реалізації державної молодіжної політики в області та оздоровлення.

Програма фізичної культури і спорту, за його словами, передбачає фінансування обласних спортивних заходів та участь членів збірних команд краю в чемпіонатах України. Загальний її річний фонд складає 1 млн 800 тисяч гривень, – зазначають в прес-службі Закарпатської ОДА.

Реклама

"Нещодавній візит заступника міністра молоді та спорту до нашої області активізував роботу з відновлення і розбудови спортивної інфраструктури. Нині розробляється проектна робота бази із зимових видів спорту "Драгобрат" Рахівського району, будується футбольне поле на стадіоні "Спартак" в Ужгороді, розробляється проект завершення будівництва басейну в місті Іршава, відновлюється процес розбудови легкоатлетичної інфраструктури в області. Також незабаром має розпочатися ремонт в Ужгородському спорткомплексі "Юність". Закарпаття має стати спортивним центром України. Влада краю докладає зусиль для того, аби це стало можливим. Продовжується робота як із розбудови інфраструктури, так і з підтримки спортсменів та тренерів", -  зазначив очільник управління Денис Ман.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно