Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Молодіжка "Говерли" здодала однолітків з дніпропетровського "Дніпра"

Молодіжка "Говерли" здодала однолітків з дніпропетровського "Дніпра"

Молодіжка "Говерли" здодала однолітків з дніпропетровського "Дніпра"

Перший матч сезону для молодіжки «Говерли» став справжнім випробуванням, адже до Ужгорода завітав грізний суперник – «Дніпро». Тим не менш, наші хлопці насамперед зуміли проявити характер, самовіддачу більше бажання до перемоги. І як наслідок, здобули перші три залікові бали в чемпіонаті.

ВІДЕО ДНЯ

Вже на 5-й хвилині зустрічі потужному пострілу Віктора Гея нічого не міг протиставити голкіпер дніпрян Ігор Варцаба. Він не зміг дотягнутися до м’яча, той від перекладини вдарився в спину воротаря й залетів у сітку воріт, - інформує прес-служба ФК «Говерла».

Закарпатці зуміли зав’язати в центрі поля гру й не дозволяли гостям наблизитися на ударну позицію й створити бодай загрозливі моменти біля власних володінь у першій половині зустрічі.

Реклама

Початок другого тайму був за господарями, які не дозволяли гостям розвинути свої атакувальні потуги, тим самим, змусивши останніх нервувати. Після чергового такого перехоплення передачі захисником «Говерли» Станіславом Котьо проти нього суперник вирішив зіграти надто жорстко кинувшись на нього прямими ногами. Таку грубу гру рефері оцінив червоною карткою.

Залишившись вдесятьох, суперник не хотів змиритися з поразкою й постійно вів атакувальні дії. Закарпатці відповідали гострими контрвипадами. На 78-й хвилині ужгородці перервали атаку «Дніпра» й одразу ж пішла передача на нападника Івана Русина. Той, будучи один між двома захисниками, й не сподівався на особливі дивіденди з цієї передачі. Та оборонець гостей зіграв невдало, виставив ноги, відбувся стик – рефері вказав на позначку.  Стандарт бездоганно виконав Віктор Гей – 2:0.

Реклама

Лише після цього гості дещо збавили обертів, але вже на доданих хвилинах матчу все ж зуміли один м’яч відквитати – верхову передачу точно реалізував Баланюк. Тож 2:1  - і ужгородці святкують першу перемогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно