Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Донецький "Шахтар" на одному диханні здолав ужгородську "Говерлу"

Донецький "Шахтар" на одному диханні здолав ужгородську "Говерлу"

Донецький "Шахтар" на одному диханні здолав ужгородську "Говерлу"

Поточний сезон команди почали дуже добре. І якщо для "Шахтаря" шість очок у двох зустрічах - цілком буденна справа, то для "Говерли" два бали за ті ж два тури є прекрасною підмогою. Втім, звітна гра сприяла тому, щоб який-небудь з колективів свою хорошу форму нівелював.

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, всі в один голос трубили про те, що фаворитом вважаються саме донеччани, у яких вже зараз щільний графік матчами з Фенербахче. Однак навряд чи підопічні В’ячеслава Грозного серйозно розраховували на якісь поступки з боку іменитого суперника. Зараз той період, коли очки потрібні всім.

Спочатку ужгородці не встигали перекривати блискавичні атаки "Шахтаря", і кілька разів удача справді була на боці господарів поля. Можна згадати небезпечні удари Факундо Феррейри, один з яких прийшовся в поперечину воріт Рудько. Відчувалося, що запах голу витає в повітрі. Тільки гірникам не вистачило надзусиль для реалізації моментів. Надалі команда Мірчі Луческу повністю контролювала хід подій, не покидала чужу половину поля, але пробити захисні редути "Говерли" східноукраїнцям було досить важко.

Реклама

Після перерви була схожа картина, тільки вже на вістрі атаки з Олександром Гладким. Правда, вийти вперед могли саме гості, які зусиллями Гемеги після кросу з флангу ледь не пробили Каніболоцького. Через кілька хвилин півзахисник про це, напевно, пошкодував, адже рахунок був вже не на їх користь: Алекс Тейшейра зібрав на лінії штрафного кількох захисників і в стилі Роналдіньо шикарним ударом переграв Рудько - 1:0.

Забивши, донеччани всіма силами йти вперед не стали, вирішивши, що все одно відповідний момент надасться. Гості змушені були змінити свої пріоритети. Суперника просити користуватися вільними зонами не треба було. І у Гладкого були непогані шанси, щоб "запалити" своє прізвище на табло. Втім, Едуардо, який вийшоа на заміну, все зробив за партнерів, коли, повторивши трюк Тейшейри, з лінії штрафного упакував сферу точно в ціль - 2:0.

Реклама

Рахунок міг би ставати більш переконливим, але позначилося послаблення гірників на завершальній стадії. "Шахтар", здобувши третю перемогу в чемпіонаті поспіль, показав, що знаходиться в хорошому тонусі, що дозволяє розраховувати на успіх у протистоянні з "Фенербахче". "Говерла" програє вперше, але хіба було у когось інша думка?

Шахтар — Говерла 2:0

Голи: Тейшейра, 50, Едуардо, 75

Реклама

Шахтар: Каніболоцький — Срна, Ордець, Кучер, Азеведо — Коваленко, Малмшев — Марлос (Едуардо, 69), Тейшейра, Бернард (Тайсон, 64) — Феррейра (Гладкий, 46)

Говерла: Рудько — Люлька, Ягодинскіс, Лухтанов, Цуріков — Савченко, Чумак — Хобленко (Полегенько, 60), Гемега (Худоб’як, 81), Кузик (Гончар, 86) — Хльобас

Попередження: Коваленко — Савченко, Цуріков, Ягодинскіс

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно