Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті відбувся обласний турнір зі Street Workout

У Хусті відбувся обласний турнір зі Street Workout

Більше п’яти десятків спортсменів із різних куточків Закарпаття, зокрема, з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Тячівського, Мукачівського, Рахівського, Берегівського, Хустського, Ужгородського районів, а також зі Львова та Дніпропетровська зібралися на центральному майдані Хуста у неділю, 2 серпня, аби позмагатися у вправності на турніках, відчути справжній драв та отримати емоційну насолоду. Міцність м’язів та силу духу показували до речі, не тільки юнаки, але представниці слабкої статі.

ВІДЕО ДНЯ

- Тренуємося вже давно, а от у Хусті змагання організовуємо вперше. Отже «воркаутерське» свято – це спільний результат роботи активної молоді: як воркаутерів, так і просто небайдужих людей. До речі, кілька спонсорів-підприємців допомогли нам закупити хороші призи. Також судити чемпіонат ми запросили лідерів руху Street Workout у Дніпропетровську Євгена Петриченка та Михайла Корнієнка. Під час видовищних поєдинків оцінювалися чіткість та техніка виконання трюків, складність елементів, оригінальність учасників, – розповів організатор змагань Андрій Штефуца.

Тож у рамках заходу відбулися командні виступи воркаутерів з Ужгорода та Хуста презентація елементів парної акробатики та екстремальне граційне шоу дівчат-атлетів. А змагалися між собою підкорювачі турніків із віджимання з додатковою вагою 48 кг, підтягування з додатковою вагою 32 кг та з силового фрістайлу. До речі, «турнікменську» вправність демонстрували навіть дев’ятирічні хлопці.

Реклама

Чудові результати під час поєдинків показали Євген Петриченко, Юрій Мойсенюк, Василь Хвуст, Ігор Котобей,Андрій Скубара та інші спортсмени. У віджиманні на кулаках перемогу здобув Іван Агоста, у підтягуванні - Вікторія Мікловш, а у присіданні - Аделіна Кашкова.

Кращих воркаутерів нагороджено грамотами, кубками, медалями та призами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно