Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві молодіжка «Говерли» програла юнакам з київського «Динамо»

У Мукачеві молодіжка «Говерли» програла юнакам з київського «Динамо»

У Мукачеві молодіжка «Говерли» програла юнакам з київського «Динамо»

У другому турі чемпіонату U-19 «Динамо» поїхало в гості до ужгородської «Говерли».

ВІДЕО ДНЯ

Поєдинок вийшов непростим, але наша команда змогла здобути впевнену перемогу. Грали команди на сонці за шаленої спеки, стовпчики термометрів у Мукачеві досягали 33 градусів у затінку. Не дивно, що арбітр у кожному з таймів робив паузу, щоб гравці могли попити води, - інформує прес-служба ФК «Динамо» Київ.

Відзначимо, що з капітанською пов’язкою команду на поле вивів Іван Калюжний, який традиційно почувався справжнім господарем у центрі поля.

Реклама

Перший небезпечний момент записали до свого аткиву господарі – вони заробили перспективний стандарт майже на лінії штрафного майданчика. Лебідь перекинув стінку, але м’яч пролетів вище поперечки. А ось динамівці своїм першим моментом розпорядилися набагато вдаліше: Алексєєв здорово подав зі свого правого флангу, і Козак, якого залишили без нагляду у центрі штрафного майданчика без проблем головою переправив його у сітку!

У середині тайму гості ледь не подвоїли рахунок: після ще однієї чудово розіграної атаки знову активний Алексєєв до кінця поборовся за м’яч та ледь не ударом через себе віддав пас на вільного Симчо – удар Віктора з лівого боку штрафного майданчика прийняла на себе штанга!

Реклама

По перерві малюнок гри майже не змінився. Із найнебезпечніших моментів у виконанні киян можна згадати небезпечний штрафний удар який виконав Козак метів з 20-ти від воріт – Артем направляв м’яч точно у ліву від себе «дев’ятку», але Блох продемонстрував чудову реакцію і якимось дивом кулаками дотягнувся до м’яча. Чудовий момент мав и Симчо, який знайшов слушний момент для удару та спрямував м’яч повз воротаря – захисник виніс сферу вже з лінії воріт!

Та все ж, зусилля динамівців були винагороджені на 71-й хвилинні, коли Алексєєв у черговий раз здорово прострілив зі свого фланга, і Шапаренко з близької відстані майстерно замкнув передачу партнера! Ще раз ефектно пробивав Мочуляк метрів з 12-ти під поперечку – у не менш ефектному стрибку Блох відбив м’яч. Незабаром Русин, який щойно вийшов на заміну, продавив двох захисників та розстріляв ворота. На завершення Дубінчак красивим ударом метрів з 25-ти зліва відправив м’яч у дальній кут!

«Говерла» ж спромоглася лише на гол престижу вже у компенсований час.

Реклама

«Говерла» - «Динамо» – 1:4 (0:1)

«Говерла»: 30. Блох, 23. Федак, 4. Гогерчак, 2. Минайленко, 21. Боднар, 18. Лебідь, 11. Машталір (3. Веждел, 60), 6. Дрозд, 7. Рацин (к), 24. Антошин (15. Філіп, 73), 19. Галац (25. Шпак, 26).

«Динамо»: 12. Маханьков, 18. Ярмоленко, 3. Чоботенко, 2. Бабан (17. Кошелєв, 79), 4. Дубінчак, 7. Калюжний (к), 14. Кравченко, 9. Шапаренко, 8. Козак (19. Мочуляк, 70), 21. Симчо, 13. Алексєєв (15. Русин, 73).

Голи: Рацин (90+1) - Козак (13), Шапаренко (71), Русин (77), Дубінчак (90). 

Попередження: Рацин (88) - Козак (9).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно