Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні берегівчани здобули нагороди одного з найбільших футбольних фестів світу

Юні берегівчани здобули нагороди одного з найбільших футбольних фестів світу

Юні берегівчани здобули нагороди одного з найбільших футбольних фестів світу

Два берегівські тренери вже декілька років поспіль беруть участь у одному з найбільших футбольних фестивалів світу і цього разу до Берегова привезли медалі.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом на турнірі беруть участь сотні команд. Так, дітлахи з Угорщини, України, Білорусі, Польщі, Італії, Індії, ОАЄ, США, Уругваю та ін. збираються в угорському місті Капошварі, де визначається краща команда світу на фестивалі.

Берегівська «Легенда» і ФК «Берегово» (раніше Василь Панулін виступав як «Берегвідейк») вже кілька років захищають честь міста Берегова на турнірі такого рівня.

Реклама

Головний тренер берегівчан Василь Панулін вже давно працює з дітлахами різних вікових категорій. Цьогоріч його підопічні грали в категорії U-11. Груповий етап берегівчани пройшли на одному диханні. Спочатку підопічним Василя Пануліна протистояли угорська команда «Мезго» – 4:0. Далі індійські юні футболісти попали під «холодний душ» берегівчан – 19:0. Угорський «Капошфюред» також пішов із поля з «мішечком» голів – 17:1. Наостанок був важкий матч із сербським «Кабріновіцем», який завершився мінімальною перемогою нашої команди – 2:1.

В 1/8 фіналу ФК «Берегово» переміг угорський «Мезочоконь» – 13:0.  Далі не  встояв перед нашими футболістами «Домбовар» – 3:1.  А у півфіналі Василь Панулін переміг господарів турніру «Капошвар» – 2:1. Фінал команда програла без варіантів. Суперником берегівчан був кіпріотський «Дігеніз», який обіграв нашу команду – 0:11.
Василь Панулін коментує такий результат, як позитивний, адже команда зайняла друге місце серед багатьох команд світу. Також керманич висловив подяку батьківському комітету команди, а також футбольним активісти Єгору Соболєву, Яношу Светку та Валерію Щоці.

Реклама

Хто-хто, а Ігор Іштванович без футболу не може. Мабуть, один із найплідніших тренерів Закарпаття. Кожного року він возить своїх підопічних до Капошвару декількома складами. Так сталося і цього року. Клуб «Легенда» був представлений двома складами у вікових категоріях U-9 та U-10. Розпочнемо із наймолодших. Дев’ятирічні футболісти розпочали з перемоги над угорським «Дел-Балатон» – 13:1. Далі під зливу берегівських голів потрапили знову угорці (ФК «Лоботіані») – 9:0. У третьому турі ФК «Тюрокбалінт» отримав від підопічних Ігоря Муски стільки ж, скільки і їхні попередники – 9:0. У 1/8 фіналу клуб Ігоря Муски обіграв ФК «Мезго» – 10:1. У ¼ фіналу ФК «Легенда» впевнено переграв ФК «Толно» – 8:1. У півфіналі берегівчани поступились угорцям «Динамо-стар» – 0:6. За регламентом клуби, які програли півфінальні матчі автоматично були нагороджені медалями за третє місце.

На рік старші дітлахи грали не гірше, та закінчили свої виступи також на півфінальному матчі.  У груповому етапі підопічні Ігоря Муски розгромили «Динамо-стар» – 16:1. Далі клуб «Легенда» розбила футбольну академію «Брешії» (Італія) – 5:0. В останній грі берегівчани перемогли латвійців із ФК «Добеле» – 8:0. У раунді 16 (1/8 фіналу) підопічні Ігоря Муски не помітили угорський «ПВШК» – 5:0. Далі у Капошварі шляхом жеребу склалося справжнє закарпатське дербі. Берегівська «Легенда» проти «СДЮШОРУ» Ужгород. Підсумок був дивовижним, адже наші юні футболісти обіграли ужгородців – 4:0. У півфіналі «Легенда» поступилась сербському «Сіміуму» – 3:3 (по пенальті 3:4).

Ігор Муска повідомив, що два треті місця — це дуже важливий крок у розвитку дитячо-юнацького футболу в місті.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно