Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Закарпатті відбудеться міжнародна велогонка по швидкісному спуску

На Закарпатті відбудеться міжнародна велогонка по швидкісному спуску

На Закарпатті відбудеться міжнародна велогонка по швидкісному спуску

HorizonCup DHI 2015 – раніше відома як BukovelHorizonCup DHI 2015 змінює назву і місце проведення.

ВІДЕО ДНЯ

Гонка відбудеться 22-24 серпня. Всі очікували, що спортивна подія пройде в Буковелі, проте цього разу прийматиме спортсменів інший карпатський курорт – с. Пилипець Міжгірського району Закарпатської області.

У Федерації велосипедного спорту України зазначають, що зміна локації пов’язана з бажанням організаторів провести міжнародне змагання на найвищому рівні.

Реклама

"У ході підготовки в Івано-Франківській області виникли деякі складності, як з будівництвом траси в Буковелі, забезпеченням необхідної інфраструктури для проведення гонки по швидкісному спуску, так і з комунікаціями з місцевими чиновниками. За 20 днів до старту ще ніхто не приступав до будівництва траси, а в добавок обласна адміністрація відмовилася надавати будь-яку підтримку змаганням, а це означає, що немає “швидких”, немає рятувальників. Для нас же безпека і престиж гонки – на першому місці, тому прийнято рішення про зміну локації”, – розповів Олександр Башенко, президент Федерації велоспорту України.

Гірський курорт Пилипець знаходиться в 135 км від Ужгорода та в 190 км від Львова, де є міжнародний аеропорт. Дістатися до карпатського курорту нескладно.

Реклама

Нагадаємо, що раніше Федерація велосипедного спорту України звернулася в Міжнародний союз велосипедистів (UCI) з проханням розібратися в ситуації з проведенням української велогонки по даунхілу (DH), традиційно проводиться в Ялті, яка після анексії Криму в 2014-му році, була заявлена як російська гонка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно