Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Закарпатті відзначатимуть День фізичної культури та спорту

На Закарпатті відзначатимуть День фізичної культури та спорту

На Закарпатті відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 18 серпня, у малій залі засідань Закарпатської облради Управління молоді та спорту провело робочу зустріч з представниками федерацій з видів спорту та головами фізкультурно-спортивних товариств Закарпатської області з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в області.

ВІДЕО ДНЯ

Першочергове питання - організація та проведення в області урочистостей з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.
Учасники обговорили питання розміщення спортивного інструментарію, агітаційних палат, а також висловили свої пропозиції щодо проведення показових виступів, презентацій спортивних Федерацій, змагань та турнірів з метою привернути увагу до занять спортом, - інформують в Управлінні молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан презентував план-схему розташування локацій до дня фізичної культури та спорту 11 вересня поточного року.

Реклама

Забезпечити явку молодих спортсменів, які можуть продемонструвати свої здібності та популяризувати вид спорту - таке завдання дали очільникам спортивних Федерацій та шкіл.

Планується дійство на площі Поштовій (поблизу міськради). Яскраві кольори, вражаючі спортивні досягнення, атрибутика обласних Федерацій - готується масштабне та видовищне спортивне дійство. Окрім показових виступів, о 12:00 очікується урочиста частина.

Реклама

Матеріальна винагорода кращим спортсменам видаватиметься впродовж трьох днів, - зазначають в управлінні молоді та спорту.
Йшлося й про організацію відеотрансляції заходу

Серед розгянутих питань - і подання кандидатур спортсменів області: переможців та призерів державних та міжнародних змагань та їх тренерів. Обов’язковою умовою подання кандидатур спортсменів є наявність підтверджуючого документа про відповідні спортивні досягнення.

Визначили присутні і критерії оцінки для кращих спортсменів області. Розроблені вони з метою удосконалення системи визначення перспективних спортсменів для стимулювання їх подальшої успішної підготовки та виступів у державних та міжнародних змаганнях.

Реклама

На наступному тижні засідатиме комісія, яка розглядатиме претендетів на звання кращих спортсменів області, тому Олег Муртазін наголосив не зволікати у цій справі.

Також, висловили завчасно подавати кошториси на виїздні змагання спортсменів.

Насамкінець, присутні обговорили питання впорядкування організації та взаємодії управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та спортивних федерацій області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно