Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юні "говерляни" поступились одноліткам із "Ворскли"

Юні "говерляни" поступились одноліткам із "Ворскли"

Більшість ігрового часу першої половини зустрічі "Ворскла" впевнено контролювала м’яч. А моментами лише майстерність кіпера закарпатців Андрія Черепка рятувала "говерлян" від вірного голу. Однак, наприкінці тайму саме його помилка призвела до першого взяття воріт. Андрій після пасу захисника намагався винести м’яч подалі від власного штрафного майданчика та удар у нього не вийшов і м’яч відкотився прямісінько на нападника полтавської команди Максима Яременка, той точно пробив у порожні ворота.

ВІДЕО ДНЯ

Друга половина гри розпочалася з активізації господарів, які створили кілька нагод біля володінь «Ворскли» та забракло точності у виконанні завершального удару. Згодом гості знову зуміли заволодіти ініціативою та на 70-й хвилині реалізувати свою перевагу в ще один гол. Богдан Скиба здається усім тілом протиснув м’яч в сітку ужгородців.

Далі гра стала дещо нервовою, як наслідок арбітр продемонстрував багато карток, а останні хвилини матчу господарі догравали в чисельній меншості. За другу жовту картку був вилучений нападник Владислав Галац, а пряму червону за удар суперника по спині, що не володів м’ячем – так написав у рапорті арбітр, отримав захисник Іван Веждел.

Реклама

Тож «Говерла» поступається – 0:2 й замикає турнірну таблицю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно