Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні закарпатці увійшли до складу національної збірної України з боксу

Юні закарпатці увійшли до складу національної збірної України з боксу

Юні закарпатці увійшли до складу національної збірної України з боксу

Нещодавно у місті Коломия, Івано-Франківської області, відбулись загальнодержавні змагання «Всеукраїнський турнір сильніших з боксу серед юнаків». Вони, у підсумку,стали останнім етапом відбору збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи, що проходитиме у жовтні в Анапі (Краснодарський край, Росія).

ВІДЕО ДНЯ

В змаганнях взяли участь близько 120 кращих з кращих боксерів віком 13-14 років із 20-ти регіонів України. Закарпатську Федерацію боксу представляли п’ять спортсменів: Петро Бандусяк (72 кг), Даниїл Захаров (48 кг), Мілан Павльо(41,5 кг), Юрій Попелич (44,5 кг) та Антон Шкриба (65 кг).  

У кожній з 18-ти вагових категорій головним тренером збірної, Кудіновим О.Б. було відібрано по 8 боксерів. Визначали кращих за підсумками Чемпіонату України, що відбувся в Ужгороді навесні, та двох проведених спарингів, за програмою навчально-тренувальних зборів.

Реклама

Виступ нашої п’ятірки не задовільнив амбіційних планів головного тренера Закарпатської федерації Валерія Вишньова: «Ніхто не виборов першого місця!Маємо тільки два другі - Петра Бандусяка та Даниїла Захарова, а також одне третє - Антона Шкриби. Це означає, що нам ще багато над чим треба працювати, щоб показувати хороші результати на міжнародних рівнях»

Варто зазначити, що тільки тільки дев’ять золотих призерів, котрі вибороли першість в Ужгороді на Чемпіонаті України, з 18-ти - підтвердили своє звання кращих, ставши переможцями турніру.  З-поміж них і закарпатці: Юрій Попелич, Петро Бандусяк та Антон Шкриба, які включені до резервного складу збірної України з боксу. Попереду у них разом з іншими збірниками ще два навчально-тренувальні збори, на яких багато чого може змінитися.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно