Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Збірна України на одному диханні здолала білорусів у матчі відбору на Євро-2016

Збірна України на одному диханні здолала білорусів у матчі відбору на Євро-2016

Збірна України на одному диханні здолала білорусів у матчі відбору на Євро-2016

"Футбол - 90 хвилин. Побратимство - назавжди", - саме під таким гаслом відбулись у Львові як футбольний матч Україна-Білорусь, так і навколофутбольні події, як то марш фанатів та товариська гра уболівальників. Та тепла підтримка шанувальників футболу з обох країн додала гравцям надмотивації для яскравої гри.

ВІДЕО ДНЯ

І справді, українські футболісти, відчуваючи не лише палку підтримку своїх, але й пересторогу щодо двох наступних матчів зі словаками та іспанцями, одразу пішли вперед у напрямку воріт Андрія Горбунова. Можна довго описувати те, що відбувалось на полі "Арени Львів" у першому таймі, однак це можна сказати трьома словами - тотальне домінування українців. Причиною цього стали проблеми у захисті білорусів, які піддавались підопічним Михайла Фоменка і мали шалену кількість браку. 

І все ж, перевага перетворилась у результат. Незважаючи на травму Євгена Селезньова, Михайло Фоменко поставив у напад три ударні сили збірної - Артема Кравця, Євгена Коноплянку та Андрія Ярмоленка. Останні протягом стартової сорокап’ятихвилинки й вирішили, хто стане переможцем поєдинку. 

Реклама

Вже на 7-ій хвилині воротар "жовто-блакитних" Андрій П’ятов віддає верхову передачу вперед, а Артем Кравець скористався помилкою захисинка білоруської команди і відкрив рахунок у зустрічі - 1:0. Оборона гостей з кожною атакою давала все більше і більше збоїв. Тому наші футболісти вирішили скористатись цією нагодою, провели блискучу комбінацію, яку ж таким же взяттям воріт завершив дует Андрія Ярмоленка та Тараса Степаненка - 2:0. Третій гол в активі збірної записав новачок "Севільї" Євген Коноплянка, який відзначивсяз одинадцятиметрового удару.

Другий тайм був менш насиченим на моменти, однак багатим на гарячу підтримку трибун. "Жыве Беларусь" та "Слава Україні", - ось що лунало протягом останніх 45 хвилин матчу у виконанні уболівальників. А тим часом на трибунах голом престижу з одинадцятиметрової точки відзначився гравець збірної Білорусі Сергій Корніленко.

Реклама

3:1 - і збірна україни продемонстувала один з найкращих поєдинків відбору до Євро-2016. Та попереду лідери групи - збірні Іспанії та Словаччини, з якими буде дуже важко.

Україна — Білорусь 3:1

Голи: Кравець, 7, Ярмоленко, 30, Коноплянка, 41 (з пенальті) — Корніленко, 62 (з пенальті) 

Реклама

Україна: П’ятов, Федецький, Ракицький, Хачеріді, Шевчук, Ротань (Рибалка, 75), Степаненко, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко (Гусєв, 70), Кравець (Гладкий, 86)

Білорусь: Горбунов, Шитов, Мартинович, Филипенко, Сіваков (Гордейчук, 46), Стасевич, Володько, Маєвський, Калачов (Сигневич, 74), Глєб (Брессан, 87), Корніленко

Попередження: Гармаш, Хачеріді, Ротань — Сіваков, Мартинович

Вилучення: Гармаш, 90

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно