Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Невже не можна вивчити слова гімну?", – легендарний закарпатський футболіст покритикував Ракицького

"Невже не можна вивчити слова гімну?", – легендарний закарпатський футболіст покритикував Ракицького

"Невже не можна вивчити слова гімну?", – легендарний закарпатський футболіст покритикував Ракицького

Відомий у минулому футболіст Стефан Решко поділився думкою щодо Ярослава Ракицького, який перед матчами за збірну України не співає Гімн України.

ВІДЕО ДНЯ

"Чи варто відмовитися від послуг Ракицького? Це дуже категорично. Він усе-таки спортсмен, професіонал. Але, звичайно, також звернув на це увагу. Практично всі співають гімн, а він один стоїть мовчки. Це його не красить. Невже не можна вивчити слова? Стільки матчів за нашу збірну вже провів і далі буде грати, молодий же ще. Чи це його громадянська позиція - не любить Україну? Є питання.

Пам’ятаєте, він якось не приїхав у розташування збірної, посилаючись на травму, а за кілька днів, неначе нічого не було, уже грав за "Шахтар". Сильно не можу його засуджувати, в кожної людини свої погляди на життя. Може, йому щось не подобається в країні, хоча зараз багато невдоволених - і мізерними пенсіями, й рівнем зарплати, а то й взагалі її відсутністю, адже майже немає роботи, і політиками, які більше балакають, ніж роблять. Із одного боку, зараз тяжко любити країну, яка нічого не дає людям, але з іншого - як це не робити?! Вона ж у нас - одна-єдина. Тим більше, Ракицький отримує в цій країні не копійки, як прості люди, а мільйони.

Реклама

У матчах за національну команду він захищає честь країни, і водночас так її не поважає. Можливо, до нього просто це не доходить, є такі люди. Але все одно незрозуміло, чому він так робить? Роги хоче показати, чи що?", - розповів Стефан Решко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно