Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині нагороджуватимуть кращих спортсменів району

На Тячівщині нагороджуватимуть кращих спортсменів району

А таких цього року виявилось чимало. Близько 70 юних спортсменів, які показали найкращі результати в змаганнях різного рівня та їх наставників Тячівська районна державна адміністрація нагородить грошовими преміями та іншими цінними подарунками.  Урочисте вручення відзнак пройде в рамках святкування Дня фізичної культури та спорту у вівторок 15 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

Днями під керівництвом голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука відбулось засідання комісії щодо відзначення спортсменів краю за видатні спортивні досягнення. Також у засіданні брали участь керівник апарату державної адміністрації Богдан Макусій, завідувач сектору молоді та спорту Василь Герчак, директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга та тренер ДЮСШ з греко-римської боротьби Йосип Болдижар, - інформує прес-служба Тячівської РДА.

Керівництво державної адміністрації приклало максимум зусиль, щоб виділити необхідні кошти та на належному рівні відзначити обдаровану спортивну молодь Тячівщини

Реклама

Відповідно рішення комісії та розпорядження про відзначення обдарованої спортивної молоді та тренерів району, юні спортсмени за призові місця в обласних змаганнях отримають по 500 грн, в чемпіонаті України (Західна зона) – від 700 грн до 1500 грн, а в чемпіонаті України – від 1500 грн – до 4000 грн.  Тренери за свою багаторічну працю та виховання зразкових спортсменів отримають премії в сумі від 1500 грн до 3 000 грн. Матеріальні винагороди, згідно чинного законодавства оподатковуються ПДФО у розмірі 15%.

Як наголосив Василь Дем’янчук, керівництво райдержадміністрації і надалі сприятиме розвитку спорту та залучення молоді до здорового способу життя. Надзвичайно приємно, що до важливої місії – заохочення юних спортсменів, долучились благодійні організації та меценати району. Державна адміністрація зробить все можливе для того, щоб діти району мали можливість розвиватись та займатись улюбленими видами спорту в хороших умовах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно