Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавчанка стала чемпіонкою Закарпаття з шашок-64

Іршавчанка стала чемпіонкою Закарпаття з шашок-64

Інтелектуально – логічні ігри (шахи, різні види шашок, го і т. д.) в останні роки набувають все більшої популярності в світі. Українські спортсмени в цих іграх на най престижних змаганнях показують непогані результати. А жінки своїми досягненнями випереджають чоловіків.

ВІДЕО ДНЯ

Чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 серед жінок проведено в Іршавському Будинку дитячої творчості. В першому турі кругової системи зустрілися Ольга Павляк і Наталія Воробканич. Партія проходила досить напружено. Переваги жодна сторона не досягла. І тут свою негативну роль зіграв цейтнот: у Наталії закінчився відведений на гру фіксований час. Прикра поразка. Їхня зустріч виявилася вирішальною в розподілі призових місць, – зазначили у Іршавській РДА.

В інших зустрічах обидві доводили свою перевагу досить легко. Ольга Павляк показала 100 % результат і стала чемпіонкою області. Друге місце в Наталії Воробканич. На третє місце вийшла Тетяна Воробканич. Призери змагань – вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно