Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська "Говерла" помирилась з одеським "Чорноморцем"

Ужгородська "Говерла" помирилась з одеським "Чорноморцем"

Матчі аутсайдерів рідко радують, але це саме той випадок, коли спостерігати за грою - одне задоволення. З перших же хвилин команди задали досить високий темп і показували високу швидкість передач. З перших хвилин набагато краще виглядала Говерла, а оборонні редути одеситів розвалювалися занадто легко. Здалося навіть на мить, що в нашому анонсі цього матчу ми перехвалили Чорноморець. Особливо виділявся Орест Кузик. Вже на сьомій хвилині він скоїв красивий прохід - обіграв двох захисників і пробив у ближній верхній кут - 1:0. Буквально відразу ж Кузик був зобов’язаний забивати другий м’яч, але його удар з півкола парирував кіпер.

ВІДЕО ДНЯ

Чорноморець в першому таймі створив лише один небезпечний момент - Куценко добре вдарив з-за меж штрафного, і Рудько довелося витягатися в струнку, щоб витягнути цей м’яч з-під штанги. Говерла ж творила значно активніше, але небезпека біля воріт Чорноморця теж створювала в основному завдяки ударам з-за меж штрафної. Хоча такий підхід до створення небезпечних моментів дивував - Чорноморець явно не встигав за швидкими гравцями Говерли, і здавалося, ось-ось і м’яч влетить ще раз у ворота одеситів.

Але, як це часто буває, сталося навпаки. Чорноморець заробив право на штрафний удар. Калитвинцев подав, Мартиненко продовжив далі, а громадянин США Стариков проштовхнув м’яч у ворота.

Реклама

У перерві Грозний прибрав Сергійчука, який традиційно нічим не запам’ятався і випустив Хобленка. А Бабич зробив заміну, спрямовану на зміцнення опорної зони, прибравши Філімонова замість якого вийшов Смирнов. Невідомо дала б ця заміна ефект у звичайних умовах, але ужгородці самі допомогли одеситам. Кутас з двох стрибнув на тікав у контратаку Петько і арбітр цілком виправдано показав досвідченому гравцеві червону картку. Буквально відразу ж Говерла відповіла небезпечним моментом. Хльобасу дали спокійно пробити з меж штрафного, і Боровику довелося дуже постаратися, щоб все в цьому матчі не стало для одеситів безнадійним.

Перший час після видалення Говерла ще атакувала за інерцією, але потім Чорноморець поступово налагодив контратакуючу гру і почав створювати небезпечні моменти сам. У ці хвилини гра виглядала на одному диханні - команди атакували на зустрічних курсах і небезпечні моменти змінювали один одного.

Реклама

Найнебезпечніший був у Говерли, хоча, чим ближче до кінця матчу, тим впевненіше виглядав Чорноморець. Згадуємо гру з Волинню, де у другому таймі Чорноморець теж виглядав прекрасно на тлі провального першого тайму.

На 81-й хвилині Грозний дав зрозуміти, що краще синиця в руках, і випустив на поле захисника Іванова. І, тим не менш, останні хвилини показали, як прекрасна іноді недосвідченість. Замість того щоб задовольнятися нічиєю, обидві команди побігли вперед, намагаючись добути перемогу. У одеситів навіть центрбек Хочолава пішов в атаку.

Говерла вже три матчі не програє, і за цей час пропустила лише один м’яч. Чорноморець в цьому чемпіонаті поки не перемагав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно