Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві "Говерла" поступилась столичному "Динамо"

У Києві "Говерла" поступилась столичному "Динамо"

За підсумками першого тайму статистика володіння м’ячем була 75 на 25 на користь "Динамо". Практично весь перший тайм кияни провели на половині поля "Говерли". Вперше до штрафної киян ужгородці добралися лише на 27-й хвилині, та й то - це не дало ніякого результату - пішла подача туди, де нікого не було. Другий і останній натяк на атаку відбувся після того, як столичні футболісти порушили правила біля своєї штрафної. Савченко пробив дуже неточно. От і все що можна сказати про "Говерлу".

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на тотальну територіальну перевагу, "Динамо" також не змогло створити багато моментів - все атаки киян нагадували реалізацію більшості в хокеї. Динамівці оточували штрафну ужгородської команди і шукали передачею Ярмоленка, який і став найактивнішим гравцем матчу.

Фактично перший момент, який господарі створили, і був реалізований. Кравець віддав на Ярмоленка і вбіг до штрафного, а Андрій п’ятою відпасував партнеру назад, який пробив повз Рудько - 1:0.

Реклама

Здавалося б, при такій щільній грі підопічним Сергія Реброва потрібно б включити фланги, спробувати подавати, але Віда і Антунеш були неактивні попереду. Після голу "Динамо" взагалі перестало напружуватися, і темп гри помітно знизився.

Другий тайм пройшов аналогічно першому - "Говерла", правда, почала трохи більше розкриватися, але користь від цього витягли тільки господарі, які отримали більше простору і збільшили темп гри. Але навіть в таких умовах закарпатці боялися виходити вперед великими силами і за весь тайм створили лише один момент, коли на 46-й хвилині Сергійчук, змістившись з флангу, пробив поруч зі штангою.

Реклама

"Динамо" ж грало з почуттям власної переваги. На 59-й хвилині під час однієї з швидких атак м’яч потрапив до Гусєву і той пробив Рудько - 2: 0.

Кіпер ужгородців відіграв, до речі, дуже впевнено, парирував кілька складних ударів. У другому таймі запам’ятався його сейв після того, як Антунеш подав з флангу, а Ярмоленко пробивав практично в упор.

"Динамо" перемогло без зайвих зусиль. Напружуватися довелося глядачам, щоб змусити себе додивитися цей матч до кінця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно