Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Берегівщині відіграли фінальний матч Кубка району з футболу

На Берегівщині відіграли фінальний матч Кубка району з футболу

На Берегівщині відіграли фінальний матч Кубка району з футболу

Учора, 27 вересня, на стадіоні «Дружба» відбувся фінальний матч Кубку Берегівського району з футболу 2015 року, у якому зустрілись кращі команди району останніх двох років: «Фенікс» з Бадалова та «Артос» з Гаті. Матч зібрав близько двох тисяч вболівальників, що свідчить про великий інтерес до цього протиборства. Вже на другій хвилині гри гатянці повели в рахунку, Й. Бундаш замкнув прострільну передачу з лівого флангу. Через двадцять хвилин зусиллями Р. Огаря було встановлено паритет. Надалі ініціативою володіли бадалівці, що вилилась в гол М. Печерського на 37 хвилині. Коли команди вже очікували свистка арбітра на перерву, гатянці організували швидку контратаку і П. Бідзіля влучно пробив головою у верхній кут воріт.

ВІДЕО ДНЯ

По перерві ініціативою володіли бадалівчани, контролюючи гру в середині поля. Вони продовжували штурм воріт суперника. На 56 хвилині Л.Селеш вчергове вивів «Фенікс» вперед. За 10 хвилин до завершення гри гравці «Артоса» мали чудову нагоду зрівняти рахунок. Арбітр призначив пенальті у ворота бадалівчан. М. Калій пробив сильно, але м’яч трапив у поперечину. У кінцівці гри гатянці намагалися зрівняти рахунок, але їх атаки носили сумбурний характер. Бадалівці будь що утримували переможний результат. Фінальний свисток арбітра матчу С.Гецка зафіксував вольову перемогу з рахунком 3-2 на користь «Фенікса», - зазначили у Берегівській РДА.

Учасники фіналу були нагороджені медалями, а капітан переможців Б.Салаі отримав з рук голови райдержадміністрації І.Петрушки, депутата обласної ради І.Свища та голови районної федерації футболу О.Чегіля красень-кубок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно