Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Федерацію гандболу Закарпаття очолив голландець

Федерацію гандболу Закарпаття очолив голландець

27 жовтня в Ужгороді відбулося засідання Обласної федерації з гандболу, де ухвалили рішення про реорганізацію цієї структури.

ВІДЕО ДНЯ

Серед питань, які розглядалися, на засіданні, була і пропозиція про обрання нового очільника федерації для подальшого розвитку та пропаганди гандболу в області, – повідомляє прес-служба Федерації гандболу Закарпаття. 

У процесі обговорення кандидатів, які змогли б налагодити роботу федерації, спиралися на досвід та авторитет особи, тому одноголосно учасники зібрання, підтримали спеціаліста із Нідерландів, Антона ван Боесхотена, який запропонував нову для Закарпаття та України модель організації роботи Закарпатської федерації гандболу та план її діяльності на найближчі 5 років.

Реклама

«Я свого часу працював у Федерації гандболу Нідерландів і весь здобутий досвід та напрацювання вважаю можна втілити на Закарпатті. Варто тільки підібрати однодумців у команду та щодня працювати, згідно з наміченою роботою», – зазначив новообраний іноземний фахівець.

Стосовно колег, то голландському голові Федерації гандболу Закарпаття допомагатимуть у різних напрямах роботи Юрій Бухлак, Вікторія Гойс-Шайбакова, Андрій Хім’як та Анатолій Костюх.

Реклама

Однак, як зазначає Антон ван Боесхотен, це ще не остаточний перелік спортивних функціонерів, адже федерація відкрита для людей, які прагнуть розвивати гандбол в області та не бажають, аби сучасне покоління дітей втрачало можливість бути здоровими та соціально необмеженими.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно