Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Іршавщині пройде Всеукраїнський юнацький боксерський турнір

На Іршавщині пройде Всеукраїнський юнацький боксерський турнір

На Іршавщині пройде Всеукраїнський юнацький боксерський турнір

У Іршаві з 6 по 8 листопада проходитиме ІІ Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків 2004-2005 року народження, 2002-2003 р.н. та юніорів 2000-2001 р.н.
Як зазначають організатори змагань, 6-го листопада Іршавщина зустрічатиме учасників турніру, 7 листопада розпочнеться турнір о 13:00, а вже 8 листопада – проходитимуть фінальні поєдинки.

ВІДЕО ДНЯ

Тренер команди юних боксерів з Іршавщини, Іван Ковач: «Хлопці цілеспрямовані, готові боротися за перші місця. Найбільші очікування на члена Збірної України по юніорам, Віталія Ковач та двох членів Збірної Закарпаття, Лелітко Івана та Віталія Кудрей, команда моя складається з переможців численних обласних змагань, тому очікую від своїх хлопців майстерність та відповідно позитивних результатів».

Також Іван Ковач повідомив, що учасниками змагань стануть: 2 команди з міста Києва, команда боксерів з Івано-Франківська, Львів та Львівська область, Одеса, Дніпропетровськ, а також серед закарпатців свої сили на боксерському рингу у Іршаві випробують: Ужгороді, берегівчани, мукачівці та іршавчани.

Реклама

Підготовку до турніру розпочнуть з четверга. У районний будинок культури, де, власне, проходитимуть змагання, доставлять та встановлюватимуть ринг, а також готуватимуть робочі місця для суддів. Також стало відомо, що головний суддя турніру приїде з Львівщини, із Закарпаття учасників змагань судитимуть 5-ро суддів.

Організаторами змагань виступили ДЮСШ «Колос», сектор молоді та спорту Іршавської РДА та ГО «Іршавська федерація спорту».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно