Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Цієї неділі у двобої визначиться чемпіон Закарпаття з футболу

Цієї неділі у двобої визначиться чемпіон Закарпаття з футболу

Цієї неділі у двобої визначиться чемпіон Закарпаття з футболу

Цікава ситуація склалася в чемпіонаті Закарпатської області за тур до завершення.

ВІДЕО ДНЯ

На медалі претендують уже тільки три команди: «Ужгород», «Дийдо», «Севлюш» – причому дві з них можуть стати золотими призерами, всі троє – завоювати срібло, дві команди можуть піти на зимові канікули з бронзовими медалями.

Упродовж 21-го туру на вершині турнірної таблиці перебували «Ужгород», «Бийгань», «Мукачево», «Дийдо». У турах відмінно грали «Бийгань», «Ужгород», «Оболонь», «Севлюш», «Берегово», «Дийдо». І ось залишається один тур. Зрозуміло, що «золотого» матчу вже не буде. Долю золотих медалей вирішить матч «Ужгород» – «Дийдо».

Реклама

Ці дві команди – кращі у сезоні. Уперше вони зустрілися у фіналі Зимової першості області. Тоді головний приз дістався «Дийдо». Вдруге – у фіналі Кубка Закарпатської області. Тут перемога дісталася ужгородським футболістам. У першому матчі чемпіонату області перемогли футболісти «Дийдо». І ось фінішна пряма чемпіонату, і знову все вирішується в протистоянні «Ужгорода» і «Дийдо».

Такий перебіг подій не зміг би передбачити ніхто, але це дає підстави зробити висновок, що саме «Ужгород» і «Дийдо» – найстабільніші команди 2015 року. Команди різні за стилем гри, але стабільні. «Ужгород» тренує один із найдосвідченіших тренерів Закарпаття Михайло Іваниця. І це правда. «Дийдо» – маловідомий широкій аудиторії Іштван Гіді. Сьогодні наставник «Дийдо» довів роботою, що він – фахівець високого рівня.

Реклама

Нині матчі в Ужгороді й Дідові – це справжнє свято. На стадіон приходить більше тисячі уболівальників. У дуже складний період життя країни ці команди приносять людям радість. Хто б з них не став чемпіоном, але найголовніше завдання вони виконали.

Початок матчу о 15:00 на ужгородському стадіоні «Автомобіліст».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно