Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські судді зіграли у футзал

Закарпатські судді зіграли у футзал

Днями на Ужгородщині відбувся турнір у 1-й групі розіграшу обласного змагання з футзалу серед суддів та працівників судів Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті стартували змагання з футзалу серед суддів та працівників апарату судів краю, – йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду у Закарпатській області.

Ігри проходили на стадіоні у с. Сторожниця, Ужгородського району. Відкрив турнір секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення – І.В. Стан, який був і головним суддею турніру. У змаганнях взяли участь команди Ужгородського міськрайонного суду, Берегівського районного суду та господарського суду Закарпатської області.

Реклама

За результатами гри до фінальної групи увійшли команди Ужгородського міськрайонного суду та господарського суду Закарпатської області.

З метою популяризації спорту та здорового способу життя, а також з нагоди святкування 15 грудня 2015 року професійного свята працівників суду напередодні, а саме 12 грудня цього року будуть проведені фінальні спортивні змагання з футзалу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно