Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Кубку Регіонів ФФУ закарпатці перемогли футболістів з Чернівецької області

У Кубку Регіонів ФФУ закарпатці перемогли футболістів з Чернівецької області

У Кубку Регіонів ФФУ закарпатці перемогли футболістів з Чернівецької області

У матчі-відповіді однієї восьмої фіналу «Кубку регіонів ФФУ» закарпатці повторно перемогли чернівчан.

ВІДЕО ДНЯ

Вже на перед матчевій розминці було помітно, що дощ, який не переставав йти всю другу половину дня, вплине на якість гри.

На перших хвилинах матчу господарі виглядали більш ніж впевнено, маючи відчутну перевагу у контролі м’яча. Не забарились вони і з ударами. На 5-ій хвилині Луця сильно вистрілив з 19 метрів, а згодом Жаренко добряче приклався з 23 метрів, але повз ворота.

Реклама

Чернівчани в перші двадцять хвилин були досить інертними, але з середини першого додали до своєї статистики і удари по воротам. Так на 22-ій хвилині Соломян подав з правого краю, обоє центральні захисники не дотягнулись до м’яча і Гливка, прийнявши шкіряного, пробивав з 10 метрів, але не влучив у рамку.

Підопічні Кондрі вдало комбінували по всій ширині поля, не вистачало лише голу. Мудра навісив у штрафну, де Луця пробив головою, але над воротами. Мешко вирізав на Жаренка і Іван вибігав на ворота, але затягнув з ударом і захисник вибив м’яч.

Реклама

Настанови тренера у перерві закарпатцям явно пішли на користь, і вже у перші хвилини другого тайму дали результат. Мешко здійснив перехват на підступах до чужої штрафної і реалізував вихід один в один – 1:0.

Це вже другий гол Юрія у розіграші «Кубку регіонів ФФУ» і він стає кращим бомбардиром закарпатців.

Після цього гра перейшла у більш спокійне русло. Та хвилинна втрата концентрації вартувала господарям пропущеного голу. Пентелейчук з лівого флангу виконав навісну передачу у штрафну, де свіжий Масікевич головою переправив круглого у ворота. До речі, Юрій забивав закарпатцям і в першому матчі. Судячи з антропометрії синьо-жовтих досить не очікуваним став гол з другого поверху.

Реклама

Інтрига у поєдинку відродилася. Та закарпатці з новими силами погнали втілювати свою перевагу у рахунок на табло. В контратаці Жаренко віддав під удар Рососі та Микола влучив у воротаря. Мешко проривався з свого лівого краю і завдав потужного удару, Цюра переводить на кутовий.

Біля інших воріт, після подачі з корнера, Стрільчук гостро пробивав з 16 метрів, Бучок ловить у лівому куті. Мешко організовує ще одну контратаку з послідуючим прострілом на Мудру, та Мирослав у падінні з семи метрів пробив вище. На 70-ій хвилині Мудра чудовою передачею виводить Жаренка на рандеву з Цюрою і нападник без проблем переграє кіпера гостей – 2:1.

В швидкому контрвипаді Жаренко вибіг на ворота, на замасі поклав на землю захисника і воротаря і викотив під удар Рососі, але той пробив у вже лежачого кіпера. У чернівчан була хороша нагода після кутового та Стрільчук трохи не встиг замкнути подачу з декількох метрів.

Закарпатські збірники із загальним рахунком 4:2 проходять команду Чернівецької області. В наступному раунді їх вже очікує, сусідня, Львівська область, яка пройшла Рівненську, теж з рахунком 4:2. Поєдинки наступного етапу «Кубку регіонів ФФУ» відбудуться вже у наступному році.

Закарпатська область – Чернівецька область 2:1

Голи: Мешко, 47, Жаренко, 71 – Масікевич, 60.

Закарпатська: Ярослав Бучок, Юрій Каганець, Артур Русин, Юрій Кохан (Мирон Гулович, 90+3), Іван Бандурович, Олександр Браєр, Андрій Лазар (Микола Росоха, 54), Юрій Мешко, Василь Луця, Мирослав Мудра, Іван Жаренко.

Реклама

Чернівецька: Сергій Цюра, Роман Мороз, Ілля Стрільчук, Микола Гречко, Дмитро Пентелейчук, Юрій Фасюк, Ладік Мелконян, Юрій Соломян, Михайло Пантелюк (Василь Ілащук, 69), Назарій Гливка (Юрій Масікевич, 50), Дмитро Гнатюк.

Попередження: Луця, 42, Росоха, 60, Браєр, 70 – Пантелюк, 40, Стрільчук, 80, Соломян, 87.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно