Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • ФК "Авангард" (Тересва) став володарем Кубка Тячівщини з футболу

ФК "Авангард" (Тересва) став володарем Кубка Тячівщини з футболу

ФК "Авангард" (Тересва) став володарем Кубка Тячівщини з футболу

15 листопада 2015 року в м.Тячів на стадіоні ім. Л. Бийреша відбулася фінальна зустріч кубку району з футболу. Фіналістами цього року стали ФК "Авангард" смт. Тересва та ФК "Діброва" с.Нижня-Апша.

ВІДЕО ДНЯ

Зустріч почалася з Державного Гіму України після чого пролунав свисток арбітра, який оповістив про початок спортивного видовища. Гра виявилась по-справжньому фінальною та напруженою, адже в двобої зійшлися одні з найсильніших команд району. І вже незадовго після стартового свистка, глядачі,  побачили перший гол, який забив гравець ФК "Авангард".

Інтрига тривала протягом всього матчу, адже погодні умови виявилися складними - під час всієї гри падав дощ. Але незважаючи на це, хлопці показали справжній видовищний по-спортивному жорсткий, чоловічий футбол. Треба віддати належне арбітрам матчу, яким вдалося в непростих ситуаціях тримати гру під контролем.

Реклама

За рахунку 1:0 в першому таймі в сторону ФК"Авангард" було призначено одинадцятиметровий удар за гру рукою, який ФК"Діброва" не реалізувала.
Як кажуть досвідчені футболісти "Не забиваєш ти – забивають тобі". Так сталося і у цьому поєдинку.

Другий тайм розпочався також гаряче, ситуація тривала напруженою і в одному з моментів захисник клубу з Тересви забиває гол і рахунок стає 1:1. Але наприкінці матчу цей же захисник реабілітувався і забив гол зі стандарту у ворота ФК"Діброва".

Реклама

Отже, цікава і напружена гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь ФК"Авангард".
По закінченню матчу відбулася церемонія нагородження, яку провів завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Герчак В.В. Він привітав команди від імені керівництва районної державної адміністрації та вручив їм заслужені медалі, кубок та грамоти. Арбітрам та інспектору матча Федерація футболу Тячівського району вручила пам’ятні подарунки з логотипом Федерації. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно