Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві пройшли змагання зі спортивного орієнтування серед школярів

У Мукачеві пройшли змагання зі спортивного орієнтування серед школярів

У «Пентагоні» (так в Мукачеві називають мікрорайон, де за радянських часів будували житло для військових) пройшли змагання зі спортивного орієнтування серед школярів. Вже 35-й рік цей вид спорту активно розвивається в місті над Латорицею. У тутешньому клубі спортивного орієнтування «Товариш» виховано півтора десятка майстрів спорту, кращі з яких перемагали на чемпіонатах світу, Європи, України та колишнього СРСР.  

ВІДЕО ДНЯ

Нинішні старти проводилися на спортивній карті виготовленій за сприяння В’ячеслава Мухідінова – в недалекому минулому лідера збірної України, а зараз успішного тренера, що працює в норвезькому Бергені. За постановку дистанції відповідав інший відомий майстер – екс-чемпіон країни Руслан Касьянов. Роботу старту та фінішу забезпечували переможці міжнародних змагань Ніна та Андрій Расчупкіни, і Володимир Сватко.

Кращі результати серед дівчат на спринтерській дистанції, яка проходила через 7 контрольних пунктів, показали гімназистки Ніна та Катерина Цепурдей, і Ірина Розман. Відмітимо, що на цьогорічному чемпіонаті України серед вихованців позашкільних закладів всі троє стали чемпіонками.

Реклама

Першим серед хлопців всі 11 КП пройшов Олександр Попович, другим – Віктор Поляк (обоє з ЗОШ №13), третій результат у Артема Паука із ЗОШ № 10.

В молодшій віковій категорії переможцями стали Карина Сватко з ЗОШ №1 та гімназист Владислав Цепурдей. Роман Розман (гімназія) та Іван Солонець (ЗОШ №10) стали другим і третім призерами відповідно. 

Реклама

Вже наступними вихідними збірна міста братиме участь в обласних змаганнях в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно