Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Берегові відбувся обласний чемпіонат з гандболу серед чоловічих команд

У Берегові відбувся обласний чемпіонат з гандболу серед чоловічих команд

У Берегові відбувся обласний чемпіонат з гандболу серед чоловічих команд

Нещодавно у Берегові пройшов перший тур чемпіонату Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016 років.

ВІДЕО ДНЯ

У цьогорічному сезоні за звання чемпіона боротимуться тільки 4 команди, а саме: «Великий Березний», «ЗУІ» (Берегово), ДЮСШ (Берегово), та ДЮСШ «Нарцис» (Хуст), – йдеться у повідомленні Федерації гандболу Закарпаття.

У першій грі туру зустрілись дві берегівські команди: більш досвідчена «ЗУІ»  та ДЮСШ , яка складається переважно із юнаків 16-17 років, вихованців місцевої спортшколи. Однак, незважаючи на це, матч видався цікавим, хоч і гра проходила в одні ворота. Більш майстерні та досвідченні гравці «ЗУІ» виграли з рахунком 20:12 (13:6).

Реклама

У наступній зустрічі між собою визначали сильніших команди ДЮСШ «Нарцис» (м.Хуст) та «Великий Березний». До речі, в складі останньої третина гравців минуло сезону грали за команду «Варош» (збірна області), що приймала участь у Вищій лізі України. Тому перевага гравців Великого Березного з початку гри була очікуваною і закономірною. Рахунок матчу 12:29 (7:14) цьому підтвердження.

У третій грі команді з Великого Березного в суперники дістались представники Берегівської ДЮСШ. Однак вони так само нічого протиставити значно досвідченішим гандболістам не змогли. Великий Березний – ДЮСШ Берегово 25:14 (14:5).

Реклама

І в заключній грі зустрілись «ЗУІ» (Берегово) та ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). Під час матчу місцеві гандболісти з Берегова досить швидко нав’язали власну гру хустянам і в кінцевому результаті перемогли з рахунком 30:21 (17:10).

Наразі найцікавіші матчі тільки попереду оскільки чемпіонат тільки розпочався. Другий тур запланований на 22 грудня в Ужгороді, де команди завершать перше коло змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно