Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • БК "Ужгород" у напруженій боротьбі здолав чернівецьких баскетболістів

БК "Ужгород" у напруженій боротьбі здолав чернівецьких баскетболістів

Не встигли підопічні Олександра Зубковського повернутися з міжнародного турніру "Вегас-2015" у м. Брест (Білорусь), де наші юнаки поступились лише сербській команді з міста Лесковац і посіли високе друге місце, як в Ужгороді розпочалися нові випробування.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно юнаки 2000 року народження приймали домашній тур Всеукраїнської юнацькоі баскетбольноі ліги, а БК "Ужгород" приймав одного з лідерів першої ліги Чемпіонату України БК "Чернівці-Буковин"а. Отож, вікенд в СК "Юність" був насичений баскетболом.

В п’ятницю ЗОДЮСШ-2000 м. Ужгорода приймали Київський спортивний ліцей-інтернат. Це була одна з ключових ігор для наших юнаків на першому етапі змагань. Тому, напевно, ужгородці дуже хвилювались на початку зустрічі, і гостям вдалося зробити ривок і виграти першу чверть з перевагою 10 очок. До середини другої чверті гандикап залишався незмінни . І лише в кінці другої чверті завдяки пресингу підопічним О. Зубковського вдалося наздогнати і піти на велику перерву за рахунку 33:33. В третій чверті, незважаючи на дитячі помилки в захисті, ужгородці відірвались в рахунку на 15 очок і впевнено довели гру до перемоги – 81:74. В суботу КСЛІ впевнено здолав ОДЮСШ м. Львів, а в неділю наші юнаки просто розгромили львів’ян з рахунком 109:50. ВУпідсумку наша команда потрапила до півфінальноі стадії змагань і має великі шанси на вихід до фінального туру.

Реклама

БК "Ужгород" в суботу приймав БК "Чернівці-Буковину". На старті матчу ужгородці заволоділи ініціативою, але вже через пару хвилин гра вирівнялась і до великої перерви команда команди йшли рівно. На велику перерву господарі пішли, програючи 47:51. Після перерви господарі своїм агресивним зонним захистом, швидкими проривами та влучними трьохочковими кидками просто знищили чернівчан – 76:60 після третьої чверті. І в четвертій чверті вже резерв БК "Ужгород" впевнено довів гру до перемоги 99:78.

У неділю друга гра між цими командами взагалі була дуже захоплююча. Команди одна за одною виходили вперед. На перерву знову "Чернівці" пішли а перевагою 4 очки (33:37). У підсумку тяжка перемога – 73:70.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно