Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська "Говерла" потрапила під санкції ФІФА

Ужгородська "Говерла" потрапила під санкції ФІФА

З 1 січня 2016 року ужгородській "Говерлі" не дозволяється здійснювати трансфери через заборгованність перед колишнім гравцем "ведмедів" Маріусом Нікулае.

ВІДЕО ДНЯ

"Розгляд справи між Нікулеа та "Говерлою" триває вже досить довго. Ужгородці мали можливість розрахуватися з футболістом до 31 грудня 2015 року. З 1 січня 2016-го в силу вступають санкції. Ужгородський клуб подав позов до Лозанни і просив на час ухвалення рішення Лозаннського суду призупинити дію санкцій, однак вони отримали відмову. Тепер точно можна сказати, що санкції з 1 січня набувають чинності.

Це означає, що "Говерла" не зможе виходити на трансферний ринок протягом року. 2 найближчі трансферні вікна будуть для них під забороною. У разі недотримання санкцій і подальшого невиконання своїх зобов’язань є ймовірність того, що "Говерлу" позбавлять можливості брати участь у будь-яких українських футбольних змаганнях під егідою ФІФА.

Реклама

"З боку закарпатців жодних контактів зі мною не було, щоб якось вирішити цю проблему. Був би радий почати з ними будь-який діалог. Хочу, щоб Ви розуміли: в мої плани та плани мого клієнта не входить створення проблем клубу. Ми не хочемо, щоб у клубу були неприємності, це не в наших інтересах, ми просто хочемо повернути зароблені гроші моєму клієнту", – розповів адвокат румунського гравця Джозеп.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно