Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві відбулась звітна конференція Федерації футболу Закарпаття

У Мукачеві відбулась звітна конференція Федерації футболу Закарпаття

У Мукачеві відбулась звітна конференція Федерації футболу Закарпаття
Футбольні функціонери Закарпаття підсумували минулий 2015-й рік та узгодили плани на 2016-й.
ВІДЕО ДНЯ

2015-й видався доволі насиченим для Федерації футболу Закарпаття, що й засвідчила її звітна конференція. У роботі цього форуму, який відбувся в Мукачеві, узяли участь 75 делегатів із 87 можливих.

На самому початку заходу (після виконання гімну України) вони вшанували пам’ять своїх колег-однодумців, які, на жаль, нещодавно пішли із життя. Зокрема, це Василь Гаджега (Рахів), Емеріх Міндак (Виноградів), Степан Горват (Берегово), Іван Алмашій (Мукачево), Олександр Кіш (Ужгородський район), Олександр Дзямка, Микола Качур (Ужгород), – інформує прес-служба Федерації футболу Закарпаття.

Реклама

Головним питанням конференції, природно, був звіт голови ФФЗ І.Дурана про її роботу в період із 24 січня 2015 року по січень 2016-го. Іван Петрович виступав, що називається, «без листочка», аргументовано висловився стосовно проблем і здобутків у діяльності федерації за основними напрямками діяльності, висловив своє бачення розвитку обласного футболу. У доповіді йшлося про рівень проведення основних заходів (при тому, зазначив І.Дуран, «першочерговим завданням керівництва федерації було збереження здобутків наших попередників в організації та проведенні змагань аматорських колективів (чемпіонат, першість області, розіграш Кубка області), популяризацію гри в краї, дитячо-юнацький футбол, арбітраж, роботу ради президентів, матеріально-технічну базу тощо.

В обговоренні звіту взяли участь голова Федерації футболу Тячівського району Іван Грабар та Олександр Переста (ветеранський футбол), які схвалили роботу ФФЗ. Найвищу оцінку її діяльності, зважаючи на рівень проведення змагань за надзвичайно складних політичних і економічних умов у державі, дав віце-президент Федерації футболу України Михайло Ланьо. У свою чергу, присутній на конференції начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан поділився думками щодо розвитку спорту, зокрема, футболу, в області.

Реклама

Крім того, заступник голови федерації Віктор Качур доповів щодо прийняття до складу колективних членів ФФЗ Федерацію футболу міста Чоп та ГС «ДЮФЛ Закарпаття» (за що проголосували делегати), а інший заступник очільника ФФЗ – Віктор Наскалов – оприлюднив звіт внутрішнього аудиту федерації про її фінансову діяльність за період із 24 січня 2015 року по 30 січня 2016-го.

Відтак присутні заслухали й схвали звіти голів постійно діючих комітетів ФФЗ: із проведення магань (В.Качур), арбітрів (Я.Козик), контрольно-дисциплінарного (І.Головко), дитячо-юнацького футболу (О.Чегіль), зі зв’язків зі ЗМІ (В.Тарасюк), із питань стадіонів та безпеки змагань (Г.Жбора).

Було внесено зміни в склад виконавчого комітету ФФЗ. Зокрема? до нього замість Василя Култана (Воловець) і Михайла Марковича (Міжгір’я) увели Валерія Пересоляка (ФК «Минай») та Віталія Дем’яненка (став головою комітету арбітрів замість Я.Козика, котрий подав у відставку через постійну зайнятість як один із провідних футбольних арбітрів України).

Реклама

Завершилося зібрання нагородженням ветеранів, зокрема команди «Карпати» (Мукачево), яка в сезоні 2015 року завоювала золоті медалі чемпіонату України серед гравців віком 50 років і старші, активістів, функціонерів, а також журналістів, котрі активно висвітлювали в минулому році діяльність федерації.

На конференції також прийняли проект постанови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно