Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цієї неділі стартує чемпіонат Закарпаття з міні-футболу

Цієї неділі стартує чемпіонат Закарпаття з міні-футболу

Голова профільного комітету ФФЗ Сергій Дребужан розраховує на 10 команд.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч крайовий футзальний чемпіонат стартує 7 лютого. Запрошення, а відтак і положення турніру були роздані усім делегатам звітної конференції голови Федерації футболу Закарпаття, а також надіслані в управління молоді і спорту райдержадміністрацій та міськрад. Переважно в обласному чемпіонату змагається від шести до десяти команд. У поточному сезоні головний і єдиний організатор турніру розраховує на максимум, хоча точну кількість зможе озвучити виключно у неділю. «Я не можу наразі сказати, що буде шість, десять чи дванадцять суперників. Питання залишається відкритим здебільшого до останнього заявкового дня. Більше того, той чи інший клуб може приїхати в неділю і одразу ж взяти участь у жеребкуванні, а і відтак і в чемпіонаті. Зрозуміло, хотілося б якомога більше команд у турнірі побачити. Тому запрошую усіх бажаючих», – зазначив голова комітету з футзалу ФФЗ Сергій Дребужан.

Збір учасників чемпіонату відбудеться 7 лютого о 13:30 у Мукачеві на базі військової частини, що по вулиці Шевченка. Організатор турніру чекає на представників Воловецького, Міжгірського, Свалявського, Мукачівського, Ужгородського, Великоберезнянського, Берегівського, Хустського районів, міст Ужгорода й Мукачева. Без сумніву, хотілося б побачити й команди інших, не менш славних у футболі, районів, – повідомляє Федерація футболу Закарпаття.

Реклама

Не виключено, що переможець чемпіонату візьме участь у аматорській Центральній лізі України з футзалу. До прикладу, команда «Лотос» під керівництвом Рудольфа Бехера два роки поспіль змагалась у Першій лізі України. А от перемогу у минулорічному чемпіонаті Закарпаття святкував мукачівський «Алекс», який виступає у районній першості з футболу, на сезон поточний поставив також завдання максимум.

Чемпіонат Закарпаття триватиме упродовж майже двох місяців. Його обслуговуватимуть шестеро арбітрів, атестованих на першість України. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно