Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відбувся чемпіонат області з боксу

У Мукачеві відбувся чемпіонат області з боксу

З 29 по 31 січня у Мукачеві проходив чемпіонат Закарпатської області з боксу. За нагороди боролись молодші боксери, а цього разу на ринг вийшли юніори 2000-2001 р.н. та молодь 1998-1999 р.н.  У старшій віковій категорії виборювали першість 30 боксерів у 12 вагових категоріях. З-поміж молоді за звання кращих змагались 26 спортсменів в 9 категоріях.

ВІДЕО ДНЯ

Основна мета змагань – відбір кращих спортсменів області для участі в складі збірної у Чемпіонатах України, які пройдуть уже в середині лютого.

Краще за всіх, як і було прогнозовано, виступили мукачівці – 8 чемпіонів, 4 золоті медалі у хустян, по дві медалі найвищого гатунк упоїдуть до Ужгорода, Рахова, Берегова та Іршави, 1 золото – у Чоп.

Реклама

«Серед чемпіонів хочеться виділити мукачівців Крупицького Вадима,  Кошута Артура, Горвата Адальберта, Соломона Едуарда, Левченка Владислава, Шкрибу Антона (всі КОДЮСШ "Спартак"), представників Іршави Ряску Юрія (ФСТ"Колос") та Кузьму Юрія (с/к "Кротон" КОДЮСШ"Спартак"), берегівчанина Білей Михайла, ужгородців Кузича Михайла та Повханича Івана, хустянина Павлика Олександра, рахівчанина Бандусяка Петра. До наступних змагань, а це буде Зональний чемпіонат України серед юніорів та Чемпіонат України серед молоді, – залишилось два тижні, часу мало, але він є, тому треба попрацювати, щоб гідно виступити», – прокоментував головний тренер Федерації боксу Закарпаття Ігор Замятін.

Нагадаємо, найкращі спортсмени Закарпаття будуть представляти область на чемпіонаті України, який пройде в Ужгороді наприкінці квітня.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно