Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В Ужгороді урочисто відкрили Кубок України з художньої гімнастики

В Ужгороді урочисто відкрили Кубок України з художньої гімнастики

В Ужгороді урочисто відкрили Кубок України з художньої гімнастики
ВІДЕО ДНЯ

Ужгород знову приймає престижні та видовищні змагання – Кубок України з художньої гімнастики пам’яті заслуженого тренера України Валентини Зінченко. Участь у них беруть 176 гімнасток з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, і що надзвичайно приємно – Донецької та Луганської областей, а також національна збірна України. Боротися за перемогу будуть і спортсменки збірної Закарпаття.

До Ужгорода з’їхалася еліта української художньої гімнастики – Герой України, головний тренер збірної України з художньої гімнастики, президент української Федерації гімнастики Альбіна Дерюгіна, перший віце-президент української Федерації гімнастики, єдина радянська гімнастка, яка двічі була абсолютною чемпіонкою світу, Ірина Дерюгіна, відома українська гімнастка, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики 2007 року, дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 2004 і 2008 років Ганна Безсонова, інші поважні гості, – інформує Ужгородська міська рада.

Реклама

Урочисте відкриття Кубку України відбулося сьогодні у спорткомплексі "Юність". 

"Приємно, що вже вчетверте Кубок України з художньої гімнастики проходить в Ужгороді, – сказав у вітальному слові міський голова Богдан Андріїв. – Ми раді знову бачити вас тут. Учасникам змагань бажаю високих досягнень. Переконаний, що ви не тільки отримаєте задоволення від змагань і знайдете нових друзів, а й приємно проведете час у нашому чудовому місті". Окремо очільник міста звернувся до гімнасток національної збірної, які після змагань в Ужгороді одразу їдуть до Фінляндії на Кубок світу та побажав їм вдалих виступів і перемог на міжнародному рівні. 

Реклама

Напутнє слово учасникам змагань сказала і Альбіна Дерюгіна, подякувала за гостинність та завжди теплий прийом в Ужгороді, а особливо відзначила внесок у проведення заходу на такому високому рівні голови закарпатської Федерації художньої гімнастики Валентини Плавайко.

Змагання, які відбуваються і за підтримки Ужгородської міської ради, триватимуть до 22 лютого. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно