Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Рахівщині відбувся шаховий турнір на честь річниці Гуцульської Республіки

На Рахівщині відбувся шаховий турнір на честь річниці Гуцульської Республіки

На Рахівщині відбувся шаховий турнір на честь річниці Гуцульської Республіки
ВІДЕО ДНЯ

Відкритий турнір з швидких шахів та шашок, присвячений 97-й річниці створення Гуцульської Республіки, провели 21 лютого в будинку культури селища Ясіня, що на Рахівщині. Підтримав проведення змагань народний депутат України Василь Петьовка.

Гра в шашки та шахи останнім часом на Рахівщині набуває все більшої популярності. 21 лютого в смт. Ясіня провели Відкритий турнір з швидких шахів та шашок, присвячений 97-й річниці створення Гуцульської Республіки.

Реклама

У турнірі виборювали перемогу за шахівницями близько 2-х десятків учасників з Великого Бичкова, Рахова та Ясіня. Ще стільки ж учасників грали в шашки. До слова, змагались учасники різного віку: наймолодшому недавно виповнилося десять років, а найстаршому – понад сімдесят п’ять. Боротьба за перемогу далася майбутнім призерам нелегко, адже потрібно було вигравати майже в кожному турі.

У підсумку перше місце виборов шахіст із Рахова Ігор Савчук, почесне друге місце – у одного з ініціаторів турніру, ясінянця Тиберія Говбела. Приз за третє місце виборов Денис Савчук з Великого Бичкова. 

Реклама

Перемогу в турнірі з шашок здобув Віталій Пріц з Ясіня, друге місце – Костянтин Костик з Рахова, на третьому – Євген Мартин з Великого Бичкова.

Переможців відзначили дипломами Ясінянської селищної ради та районної федерації шахів, а також грамотами та грошовими нагородами від народного депутата України Василя Петьовки, за підтримки якого і пройшов турнір. Заохочувальні призи за хорошу і цікаву гру отримали наймолодші та найстарші учасники турніру Євгенія Дорогань та Віталія Тимчук (обоє з Ясіня), Тетяна Клемпота (Великий Бичків), Степан Кривецький та Іван Агепюк (обоє з Ясіня).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно