Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські боксери із «Кубку Галичини» привезли повний комплект нагород

Закарпатські боксери із «Кубку Галичини» привезли повний комплект нагород

Закарпатські боксери із «Кубку Галичини» привезли повний комплект нагород

На Львівщині вперше відбувся боксерський турнір "Кубок Галичини". У змаганнях взяли участь боксери 17-18 років та старші, усього близько 60 спортсменів. Разом із боксерами Львівської, Чернівецької, Волинської, Івано-Франківської областей за звання кращих боролись і закарпатські представники. У склад команди під керівництвом головного тренера Федерації боксу Закарпатської області Валерія Вишньова, увійшли: 18-річний хустянин Василь Шпілька, 22-річний ужгородець Томаш Попов, 23-річний мукачівець Михайло Цимболинець. В інтерв’ю місцевому телеканалу Валерій Вишньов зазначив, що наші боксери, незважаючи на свій досить дорослий вік, займаються боксом небагато і немають достатнього змагального досвіду . «Амбіцій вистачає – кожен мріє стати Чемпіоном, принаймні України. Тому головна мета цих змаганнях – набуття бойового досвіду», – доповнив Валерій Вишньов.

ВІДЕО ДНЯ

Результати виступу закарпатських боксерів головного тренера більш ніж задовольнили. Василь Шпілька, здолавши свого суперника з Нового Роздолу (Львівська область) технічним нокаутом у другому раунді, очками поступився у фіналі більш досвідченому боксеру з Волині, і здобув срібну нагороду. Мукачівцю Михайлу Цимболинцю поталанило менше, адже жереб звів його з чемпіоном із Чернівців у першому ж двобої, в якому він поступився у напруженій боротьбі. Проте, зумів виправити помилку в протистоянні за третє місце, впевнено здолавши суперника із Новояворівська. У підсумку – бронзова нагорода, – зазначає Федерація боксу Закарпаття.

Виступ ужгородця Томаша Попова вразив на турнірі всіх фахівців та поціновувачів боксу. Його фінальний двобій із досвідченим суперником з Івано-Франківська став окрасою змагань. Здолавши свого суперника, він, разом із золотою нагородою, заслужено отримав Кубок кращого боксера турніру. Таким чином, золото, срібло і бронзу – повний комплект нагород, привезла із Львівщини додому закарпатська команда боксерів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно