Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські футболісти всуху розгромили суперників з Чопа

Мукачівські футболісти всуху розгромили суперників з Чопа

Підопічні Золтана Сільваші переграли гостей з Чопа по всім показникам.

ВІДЕО ДНЯ

Мукачево вдома громить «залізничників» (ФОТО) У гостей окрім дискваліфікованого Климпуша, відсутнім у стартовому складі був ще один важливий елемент останніх перемог – Володимир Дитюк, його у воротах змінив юний Вадим Тарасов, якому лиш не давно виповнилось шістнадцять років.

Гра розпочалась з атак господарів, які прагнули чим скоріш повернути перевагу у протистоянні на свій бік. Василиженко скинув під удар Франчуку з 15 метрів та Крівяник відбив головою.

Реклама

На 15-ій хвилині мукачівці швидко провели два голи. Спочатку Нурієв вивів Франчука на одного воротаря і Олксій в один дотик переграв кіпера. Гравці гостей апелювали про положення поза грою у автора гола, однак було марно. За хвилину Крівяник не вдало віддав пас назад Кравчаку, Данканич перехопив, вийшов сам на сам з Тарасовим і впевнено розібрався з ним. 2:0.

Трохи згодом Данканич знову виявився один перед воротарем, та на цей раз голкіпер відбив ногами удар нападника. Чопські футболісти довгий час не могли наблизитись до воріт суперника. Лише під кінець першого тайму вони завдали перший удар в бік воріт.

Реклама

Господарі повністю контролювали хід подій на полі і радували своїх вболівальників атакуючою грою. Нурієв розрізною передачею знайшов Франчука, який накинув у штрафну на Харченка, удар головою якого пройшов над перекладиною.

Старт другої половини гри гості почали трохи жвавіше. В одному з епізодів Харченко підіграв собі рукою біля власної штрафної, однак арбітр не побачив порушення.

Синьо-білі продовжували тиснути на захист «Локомотива». Франчук в одній атаці двічі віддавав на Данканича і нападник двічі пробивав, однак один удар заблокував Боднар, другий – воротар.

Реклама

На 47-ій хвилині Франчук уник офсайду і втік на побачення з голкіпером, покотив лівіше Данканичу, який оформив дубль в цьому матчі.

Один з небагатьох ударів у складі гостей завдав Павленко головою, після подачі зі штрафного. ДЮФК не зупинявся. Міклош розстрілював ворота з десяти метрів та захисники встигли заблокувати. Михайло Хміль, який вийшов на заміну додав в активності на правому фланзі. Саме він розпочав гольову атаку віддавши на Вісторопського, той далі на Нурієва, який пробивав вже по пустим воротам. 4:0.

На 64-ій хвилині довершив розгром Харченко. Під час затяжної атаки Трухан віддав на Хміля, і Михайло пробив повз голкіпера. Андрій Харченко наздогнав круглого перед лінією і добив у ворота. 5:0.

У другому таймі з лави гостей доносились думки, про можливість дістати ще раз дев’ять. Та на цей раз обійшлося, підопічні Яворіва не змогли нав’язати боротьбу, у цьому матчі, супернику вищому за класом. Мукачівці ні на хвилину не дали засумніватися у своїй підсумковій перемозі і заслужено йдуть далі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно