Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Дубовому відбувся Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Шевері»

У Дубовому відбувся Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Шевері»

У Дубовому відбувся Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Шевері»
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 20 березня, у спортзалі ЗМТ смт. Дубове Тячівського району пройшов XIХ міжнародний турнір з волейболу "Кубок Шевері", присвячений пам’яті І.В. Шевері – вчителю Дубівської школи. Змагання пройшли за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Учасниками міжнародного турніру стали команди волейболістів з Дубового, Ужгорода та Нижньої Апші, а також спортсмени з румунського міста Бая-Маре.

Урочистість з нагоди волейбольного свята відкрив Віктор Шеверя. Він привітав присутніх  та розповів історію заснування спортивного кубка. Присутні вшанували хвилиною мовчання Івана Шеверю, завдяки якому волейбол у Дубовому здобув популярність.

Реклама

Далі слово було надано помічнику народного депутата України Василя Петьовки Степану Хомі, який звернув увагу на важливості популяризації здорового способу життя серед молоді та зазначив, що, народний депутат Василь Петьовка завжди підтримує такі добрі наміри та починання.

Привітали присутніх і директор ЗМТ В’ячеслав Горобець та громадський активіст Іван Сойма, який відмітив важливий вклад засновників та організаторів цього волейбольного турніру у популяризацію здорового способу життя.

Реклама

Після урочистого виконання Державних Гімнів Румунії та України розпочались спортивні змагання.

Волейбольні ігри проводились за коловою системою. За результатами турніру визначили переможців. Так, третє місце розділили між собою дві команди – волейболісти з Дубового та румунські гості – команда з Бая-Маре. Друге місце посіли спортсмени з Нижньої Апші, а перше місце та головний кубок турніру вибороли волейболісти з Ужгорода.

Оргкомітет та суддівська колегія також визначили кращих гравців турніру. Всі переможці отримали заслужені нагороди: медалі, грамоти та кубки. На завершення свята учасники та організатори турніру зробили спільне фото.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно