Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласному центрі визначили найкращих шашкістів області

В обласному центрі визначили найкращих шашкістів області

В Ужгороді відбувся чемпіонат Закарпатської області з шашок-64, який зібрав практично всіх найсильніших діючих спортсменів області.

ВІДЕО ДНЯ

Іршавський район представляли вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» районного Будинку дитячої творчості. Ольга Павляк посіла 10 сходинку турнірної таблиці, зігравши кілька хороших партій з солідними суперниками. Непогано виступила Наталка Воробканич, яка в таблиці посіла місце вище багаторазової чемпіонки області серед жінок представниці Ужгорода Галини Віхніної.

Як зазначив тренер шашкістів, потужно виступив іршавчанин Богдан Роман. Його гра в останніх кількох змаганнях показувала, що юний талант досить добре володіє технікою гри, а психологічні нюанси, які негативно впливали на результати ігор, зуміє перебороти. З перших турів Богдан в числі лідерів. Вирішальною стала зустріч в 5 турі з Михайлом Рішком. До цієї зустрічі їхні партії закінчувалися внічию.

Реклама

На цей раз Богдан Роман на фініш партії вийшов з значними проблемами, які суперник технічно використав. Дві заключні зустрічі Богдан, як би й не було прикрої поразки, зіграв вдало, вигравши в претендентів на медалі Миколи Коперльоса і представника Сваляви Карла Улмана.

Чемпіоном області став Михайло Рішко, а третє місце в Миколи Кошілко з Тячева. Срібна медаль – достойна нагорода юному Богдану Роману за його вдалий виступ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно