Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Змагання «Вершина Карпат-2016» відбулись на Драгобраті

Змагання «Вершина Карпат-2016» відбулись на Драгобраті
ВІДЕО ДНЯ

Вже традиційно перед закриттям гірськолижного сезону,  на Драгобраті відбуваються змагання серед вихованців СДЮШа з гірськолижного спорту. Цього року турнір під назвою «Вершина Карпат-2016» на горі Драгобрат пройшов за сприяння народного депутата України Василя Петьовки та ініціативи неодноразового чемпіона України з гірськолижного спорту, майстра спорту та колишнього члена збірної України Павла Цібеленка.

Щодо самої гірськолижної траси, то вона була нелегкою і відповідала усім міжнародним стандартам. Маршрут траси продумали заздалегідь, адже змагання серйозні тому і умови мали бути відповідні.

Реклама

У цьогорічних  змаганнях взяли участь та боролись за звання кращих, близько 120 спортсменів, серед яких найменшому було 5 років, а найстаршому – 70. Учасників поділили на вікові групи – юнаки і дівчата та їхні наставники-інструктори із СДЮШа. Взяв участь у змаганнях і член команди національної збірної України Василь Теличук.

Поки одні спортсмен  завершували катання, ті хто вже спустився, могли на фініші зігрітись гарячим чаєм та смаколиками. Боротьба серед учасників змагань була гострою, адже здавати позиції ніхто не збирався. А переможці змагань, крім позитивних вражень і емоцій, були нагороджені медалями і кубками турніру «Вершина Карпат-2016» та отримали цінні подарунки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно