Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У ЗОШ №4 міста Рахова відкрили шаховий гурток

У ЗОШ №4 міста Рахова відкрили шаховий гурток
ВІДЕО ДНЯ

22 квітня, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, в Рахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 4 відкрито шаховий гурток.

Це вже п’ятий шаховий гурток на Рахівщині, який розпочав свою роботу цього року. Безкоштовне навчання дітей у позаурочний час проводитиме кандидат у майстри спорту з шахів Василь Вайнагій – багаторазовий учасник та призер районних та обласних першостей.

Реклама

У відкритті взяли участь помічник народного депутата Василя Петьовки Михайло Штефко, депутат Рахівської районної ради Михайло Фірка та заступник директора школи з виховної роботи Василь Козурак. Вони привітали присутніх учнів, вчителів, батьків зі святом і побажали гуртківцям успіхів у навчанні та майстерності гри в шахи. Завдячуючи народному депутату. шаховий гурток має все необхідне, зокрема, настінну демонстраційну шахову дошку з магнітними фігурами, набори шахів та шахові годинники.

Присутні висловили вдячність народному депутату Василю Петьовці за його вагомий внесок у розвиток шахового спорту на Рахівщині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно