Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівець Сергій Расчупкін отримав відзнаку Київського напівмарафону

Мукачівець Сергій Расчупкін отримав відзнаку Київського напівмарафону

Мукачівець Сергій Расчупкін отримав відзнаку Київського напівмарафону
ВІДЕО ДНЯ

У столиці відбувся 6-й Київський міжнародний напівмарафон «Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2016». Цього разу захід об’єднав 7100 спортсменів з 43 країн світу, що на 900 учасників більше у порівнянні з минулим роком.

Вперше за останні роки у цьому старті взяли участь найсильніші спортсмени України. Переможцями головного забігу на 21,0975 км, встановивши нові рекорди траси, стали львів’янин Тарас Сало (1:04:41) та киянка Ганна Носенко (1:13:55). Не залишився без нагороди й мукачівець Сергій Расчупкін: в абсолютному заліку закарпатець фінішував з дев’ятим результатом (1:12.39) та отримав відзнаку за другий час серед спортсменів своєї вікової категорії.

Реклама

«Надзвичайні враження від цих змагань. Я пізно зареєструвався, тож лиш за хвилину до старту крізь багатотисячний натовп зумів пробитися до стартової лінії, щоб стартувати разом з елітою, – розповів по поверненні до Мукачева Сергій Расчупкін. – Всі заспівали Гімн і, після стартового пострілу, нестримний потік бігунів на шаленій швидкості понісся вулицями Києва. Дистанція була дуже цікавою, але й водночас важкою. Стартували  з Контрактової площі, вибігали на чотири мости, один із них – Московський – на дванадцятому кілометрі дався мені особливо важко. Та ще тяжче стало на пішохідному місточку через Труханів острів – це був вже 18-й кілометр і м’язи почали відмовляти. Терпів до останнього, тож навіть покращив на 30 секунд свій минулорічний результат.

Змаганнями задоволений, адже такі старти дають розуміння важливості спорту в суспільному житті країни. Організація даного заходу була на дуже високому рівні, це – один із кращих стартів в Україні по організації!».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно