Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В селищі Кольчино урочисто відкрили сучасний тенісний корт

В селищі Кольчино урочисто відкрили сучасний тенісний корт
ВІДЕО ДНЯ

Тенісний корт сучасного зразка віднині чекає на всіх любителів великого тенісу. Урочисте відкриття тенісного корту в смт. Кольчино, що на Мукачівщині, відбулося 8 травня.

Як зазначив селищний голова Микола Дуб, новий спортивний об’єкт – це результат тісної співпраці влади на всіх рівнях, депутатів та, звичайно, меценатів, зокрема, СТОВ «Кольчинське», – йдеться у повідомленні Мукачівської РДА.

Реклама

Урочисто перерізати символічну червону стрічку запросили народного депутата України Михайла Ланя та директора СТОВ «Кольчинське» Катерину Станкович.

Участь у спортивному святі взяли всі, хто сприяв та допомагав у спорудженні тенісного корту, зокрема: перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, перший заступник голови Мукачівської РДА Андрій Данканич, відомий на Закарпатті спортивний меценат, депутат Закарпатської облради Олексій Баранюк, депутати Мукачівської районної, міської, селищної й сільських рад, сільські голови та, звичайно, шанувальники тенісу, які давно очікували на відкриття корту.

Реклама

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови Мукачівської РДА Андрій Данканич зазначив:

«Спорт – це незмінний пріоритет для будь-якого регіону і Мукачівщина – не виняток. Тому будівництво об’єктів спортивної інфраструктури завжди означає крок вперед до активного та здорового суспільства. Завдячуючи спільній та злагодженій позиції влади на всіх рівнях, депутатів, як Верховної так і місцевих рад, і, звичайно, – громади селища та меценатів, – у Кольчині віднині функціонуватиме сучасник тенісний корт, на якому тренуватимуться майбутні чемпіони, які прославлять наш край».

Як годиться, спортивне свято не обійшлося без культурної складової – юні виконавці подарували присутнім чудові пісенні композиції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно